Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Січня, 2023 р., 17:14
В рамках програми міжнародної співпраці EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, Центр розвитку підприємництва при Департаменті соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради організовує низку тренінгів із національним консультантом з експорту Валерієм Кокотем.
18 Січня, 2023 р., 14:53
Завтра, 19 січня, Глибоцька та Сучевенська громади попрощаються із нашим земляком, Героєм - Оршевським Володимиром Васильовичем.  
13 Січня, 2023 р., 15:21
У 2022 році основним завданням діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області залишалося забезпечення стабільних та у повному обсязі виплат пенсій.
13 Січня, 2023 р., 11:33
Глибоцьким відділом УДМС у Чернівецькій області організовано та проведено робочу зустріч з представниками Глибоцького відділення поліції Чернівецького управління поліції ГУ НП у Чернівецькій області з питань погодження плану взаємодії на 2023 рік щодо запобігання, своєчасного виявлення, припинення порушень міграційного законодавства та протидії незаконній міграції на території відповідальності. За результатами наради складено та підписано відповідний протокол.
13 Січня, 2023 р., 11:28
Впродовж 2022 року 2043 підприємства, установи та організації Чернівецької області подали інформацію до служби зайнятості про наявність 8663 вакантних посад.
12 Січня, 2023 р., 16:40
  Усупереч світовому досвіду та позиції очільників громад у 2019 року Верховна Рада України скасувала обов’язок забудовників сплачувати до бюджетів територіальних громад кошти пайової участі. Тоді суспільство запевнили, що така ініціатива призведе до зменшення вартості будівництва і, відповідно, житла. В результаті, житло не стало доступнішим, а місцеві бюджети від нововведень втратили мільйони гривень.
12 Січня, 2023 р., 12:10
Для цього необхідно звернутись у Центр зайнятості, що знаходиться поблизу вашого поточного місця проживання.
12 Січня, 2023 р., 11:57
Урядова програма щодо виплати компенсації роботодавцям за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб продовжить діяти у 2023 році. Кабінет Міністрів прийняв постанову, якою вносяться зміни до Порядку надання такої компенсації на засіданні Уряду 10 січня 2023 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь