Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Травня, 2024 р., 10:45
Дбати про безпеку дітей, прищеплювати навички здорового способу життя, навчати правильно поводити себе в екстремальних ситуаціях – сьогодні це актуальне завдання для всіх дорослих. Особливо на ці фактори потрібно звертати увагу батькам та оточуючим, котрі дбають про діток дошкільного віку.  Адже у нинішній час діти дуже часто потрапляють у небезпечні ситуації, вихід з яких не можуть знайти самостійно через необізнаність чи невпевненість.  
17 Травня, 2024 р., 09:45
10 травня 2024 року завершилася дія експериментального проєкту щодо одночасного оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.
17 Травня, 2024 р., 09:13
У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області звертаються до власників житлової нерухомості (квартири площею понад 60 кв.м, будинки площею понад 120 кв.м, будинок + квартира площею понад 180кв.м), власників нежитлової нерухомості, землевласників та землекористувачів провести звірку з податковою службою, щоб вияснити чи не рахується податковий борг зі сплати податку на нерухомість, земельного податку та орендної плати за землю.  
16 Травня, 2024 р., 11:37
Підписаний президентом Зеленським новий закон про мобілізацію набуде чинності 18 травня 2024 року. Він змінить правила військового обліку. Усі чоловіки призовного віку мають оновити свої дані в ТЦК чи іншим способом протягом 60 днів.
16 Травня, 2024 р., 09:59
День Вишиванки - це свято одного з найяскравіших національних символів України! Символу, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, і місця, де проживають.
15 Травня, 2024 р., 15:17
Роз’яснення Пенсійного фонду України щодо того, кому з отримувачів житлових субсидій та пільг потрібно до 1 липня звернутись за продовженням виплат.
15 Травня, 2024 р., 14:47
Одне з найпоширеніших запитань, з яким звертаються дозвонювачі на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер (0372)-55-04-61, стосується вартості оформлення паспортних документів для громадян України, іноземців та осіб без громадянства.
15 Травня, 2024 р., 11:53
Запрошуємо бажаючих доєднатися як он-лайн слухач на підсумкову конференцію міжнародного проєкту Диверсифікація сільської економіки через мережу громадських консультаційних центрів туризму» за фінансової підтримки Естонського центру міжнародного розвитку.  
15 Травня, 2024 р., 09:13
Арбітражне (експертне) визначення посівних якостей насіння і товарних якостей садивного матеріалу (далі – Арбітраж) – це процедура, що проводиться шляхом аналізу проб, відібраних від партії насіння та/або садивного матеріалу, і встановлює відповідність посівних якостей насіння і товарних якостей садивного матеріалу вимогам законодавства у сфері насінництва та розсадництва.
14 Травня, 2024 р., 15:48
Скоро в застосунку Дія можна буде додати й шерити посвідчення ветерана.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь