Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Травня, 2024 р., 15:30
Наслідки війни не залишили осторонь жодної української родини. Вимушене переміщення та біль втрати, страх і тривожність за своїх близьких – ці та інші відчуття щоденно переживає кожен із нас.
02 Травня, 2024 р., 11:41
Буковинці, які мають цікаву ідею, але відчувають брак коштів на її реалізацію, можуть ознайомитися із грантовими пропозиціями. Грошова допомога можлива в різних галузях та сферах. Наприклад, культури, освіти, науки, громадянського суспільства, екології, сільського господарства, економіки, інформаційних технологій, медицини тощо.
01 Травня, 2024 р., 17:09
Віртуальна мандрівка в майбутнє Глибоцької громади! Завдяки Програмі USAID DOBRE отримали дизайн-проєкт селищного парку, котрий і хочемо представити Вашій увазі. Тут ви побачите зони тихого відпочинку, гри в шахи, а ще тенісні столи, міністадіон, вуличні тренажери, парклет, навчальну зону, дитячі майданчики та скейт-парк а іше канатне містечко та скеледром, котрий вже встановлений у громаді. Віртуальна відеомандрівка в майбутнє показує проєкт парку, який стане місцем зустрічі для людей різного віку та інтересів, сприяючи взаєморозумінню та соціальній єдності в громаді. Реалізувати проєкт плануємо поступово, власними силами. ДИВИМОСЬ ТУТ
30 Квітня, 2024 р., 18:18
На 38-мі роковини Чорнобильської катастрофи 26 квітня фахівці Центру пробації Чернівецького РС N° 2 організували для глядачів (суб`єктів пробації) перегляд документального фільму, який був знятий напередодні 10-річчя трагедії на Чорнобильській АЕС.
30 Квітня, 2024 р., 11:08
Щиросердно вітаємо всіх прикордонників та ветеранів прикордонної служби з Днем прикордонника!
30 Квітня, 2024 р., 10:54
У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області повідомляють, що для платників податків з 01 травня 2024 року в Електронному кабінеті стане доступне отримання Витягу щодо стану розрахунків, починаючи з 2013 року за кожний рік окремо та в розрізі податків, зборів, платежів, а також єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - єдиний внесок) на відміну отримання такого документу тільки за звітні періоди поточного року.  
30 Квітня, 2024 р., 08:53
Наближається одне з найбільших релігійних свят – Світле Христове Воскресіння.
29 Квітня, 2024 р., 15:49
Шахраї пропонують здати в оренду сторінку в соціальних мережах та отримати за це від кількасот до кількох тисяч гривень на місяць.
29 Квітня, 2024 р., 09:40
Верховна Рада ухвалила законопроект, який розв'язує одразу декілька проблемних питань із призначенням пенсій, які виникли в наших громадян через початок повномасштабної російської агресії.  
28 Квітня, 2024 р., 09:32
Прийміть найщиріші привітання з Вербною неділею!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь