Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Лютого, 2024 р., 11:31
Розрахунок пенсійної виплати й визначення права на її призначення здійснюються на основі даних про тривалість страхового стажу, величини офіційно задекларованих заробітків і сплачених з них внесків.
20 Лютого, 2024 р., 10:18
Сьогодні в Україні уже вдесяте відзначають День пам’яті Героїв Небесної сотні.
19 Лютого, 2024 р., 14:58
19 лютого 1992 року, Верховна Рада України затвердила тризуб як Малий герб України, визначаючи його головним елементом великого Державного Герба України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті — національний символ українців часів визвольних змагань XX століття.
19 Лютого, 2024 р., 14:52
«Ваша картка заблокована, для її відновлення повідомте номер картки, термін її дії та CVV-код». Отримали такий дзвінок з банку? Це шахраї. Вони використовують не нову, але популярну схему, щоб отримати доступ до вашої банківської карти.
19 Лютого, 2024 р., 10:52
БФ «Право на захист» проводить дослідження з метою виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів, військової агресії Російської Федерації проти України.
16 Лютого, 2024 р., 14:26
Сьогодні у Глибоцькій гімназії під час відкриття пам`ятного знаку полеглим воїнам, випускникам школи Василю Найді та Іллі Крилюку, рідні і близькі воїнів, побратими, духовенство, представники влади, педагогічний колектив, школярі схилили свої голови у гіркій зажурі.
16 Лютого, 2024 р., 14:12
Пленарне засідання 44 сесії VIII скликання пройшло у сесійній залі Глибоцької селищної ради
16 Лютого, 2024 р., 12:38
Державний поштовий оператор «Укрпошта» завершив встановлення автоматизованих сортувальних ліній на логістичному терміналі у Києві. Нове обладнання дозволяє обробляти 18 тисяч посилок за одну годину, або ж близько 400 тисяч відправлень на добу. Йдеться про міжнародні великі та дрібні відправлення.
15 Лютого, 2024 р., 13:49
Згідно українського законодавства, громадяни України, які на момент досягнення 18-річного віку не документовані ID-карткою, можуть оформити перший паспорт тільки після проведення процедури встановлення особи. Це стосується не лише наших співвітчизників, які мають статус ВПО та проживають на території України, а й тих, хто вимушено опинився за кордоном й зустрів своє повноліття на чужині.
15 Лютого, 2024 р., 10:45
Сьогодні, 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 35-а річниця виведення радянських військ з Афганістану.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь