Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
07 Березня, 2024 р., 11:31
За Кодексом законів про працю України — який регулює в Україні трудові правовідносини 8 березня (Міжнародний жіночий день) є святковим та неробочим днем. Мали б мати цього дня вихідний. Та через війну це робочий день з оплатою праці, як у звичайний (несвятковий) робочий день.  
07 Березня, 2024 р., 11:01
Паспорт громадянина України у вигляді ID-картки впроваджений з 1 січня 2016 року. Та попри досить довгий термін користування цим документом, дотепер не всі українці володіють повною перевіреною інформацією щодо процедури його оформлення, умов користування, термінів зберігання тощо. Спробуємо заповнити ці пробіли у знаннях, застосувавши бліц-формат.
07 Березня, 2024 р., 09:12
З 6 березня Український ветеранський фонд Мінветеранів починає відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”.
06 Березня, 2024 р., 17:35
Нині в базі Чернівецького обласного центру зайнятості зареєстровано понад 600 вакансій. Найбільше пропозицій роботи є для бухгалтерів – 52 вакансії, для молодшого і середнього медперсоналу – 43, для слюсарів різних напрямів діяльності – 34.
06 Березня, 2024 р., 16:52
Дайджест грантових програм на березень 2024 року
06 Березня, 2024 р., 11:16
У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області звертають увагу платників податків, про факти порушення антикорупційного законодавства працівниками ДПС можна повідомити наступними способами:
06 Березня, 2024 р., 09:04
Чи існує можливість оформлення паспорта громадянина України вперше по досягненню 14-річного віку, якщо у особи з поважних причин немає документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, її батьків? Так, навіть за таких умов громадянина України  можна і потрібно документувати особу, яка досягла 14 років, першим паспортом у вигляді ID-картки.
05 Березня, 2024 р., 13:35
У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області звертають увагу роботодавців на недопустимість використання найманих працівників без оформлення та виплати їм заробітної плати в конвертах. У відомстві наголошують, що такі негативні явища не тільки незаконні, але й аморальні, оскільки це призводить до приховування від оподаткування податком на доходи фізичних осіб та військовим податком значних сум нелегально виплаченого заробітку, зменшує надходження єдиного внеску, що в свою чергу обмежує можливості країни вести боротьбу з ворогом.
05 Березня, 2024 р., 12:43
Шановні мешканці та гості Глибоцької громади  Запрошуємо Вас на театральну виставу
05 Березня, 2024 р., 11:06
У військовослужбовців може виникати багато питань, для розв’язання яких потрібна допомога юристів. Таку допомогу можна отримати від системи безоплатної правничої допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь