Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Лютого, 2024 р., 08:53
Багато розповсюджених шахрайських схем ґрунтуються на заволодінні обліковими записами громадян у месенджерах, соціальних мережах чи онлайн-сервісах. Саме тому важливо забезпечувати максимальний захист акаунтів та особистої інформації, яку вони містять.
07 Лютого, 2024 р., 09:40
Діти — одна з найвразливіших до впливу війни категорій. Тож розповідаємо, де можна отримати безоплатні послуги з охорони ментального здоровʼя неповнолітніх українців.
05 Лютого, 2024 р., 15:13
Аби легко і швидко оформити ІD-картку, слід дотримуватись цих нескладних порад від співробітників Державної міграційної служби України.
05 Лютого, 2024 р., 14:17
У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області роз’яснюють, що відповідно до п. 296.2 ст. 296 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платники єдиного податку першої та другої груп подають до контролюючого органу податкову декларацію платника єдиного податку у строк, встановлений для річного податкового (звітного) періоду, в якій відображаються обсяг отриманого доходу, щомісячні авансові внески, визначені п. 295.1 ст. 295 ПКУ, а також відомості про суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, нарахованого, обчисленого і сплаченого в порядку, визначеному законом для даної категорії платників.   
05 Лютого, 2024 р., 12:53
Для того, щоб потрапити на ВЛК, військовослужбовцю потрібно подати рапорт своєму командиру. Командир також може самостійно ухвалити відповідне рішення і відправити військовослужбовця на ВЛК.
05 Лютого, 2024 р., 12:40
Ці вихідні стали плідними для вихованців відділень футболу та волейболу Глибоцької дитячо-юнацької спортивної школи.
05 Лютого, 2024 р., 10:50
Якщо ваш стан змінився, скажімо, кудись поділася звична активність, погіршилися сон чи апетит, а від мотивації досягати цілей не лишилося і сліду, — це може бути сигналом, що вашій менталочці необхідна підтримка.
05 Лютого, 2024 р., 09:13
У м. Славутич Вишгородського р-ну Київської області діє соціально-психологічний центр. Установа надає послуги ветеранам війни, учасникам бойових дій, учасникам війни, особам з інвалідністю внаслідок війни, членам родин ветеранів та членам сімей загиблих на загальнодержавному рівні.
02 Лютого, 2024 р., 19:45
Перше вступне заняття для майже двох десятків учнів провів сьогодні заступник декана факультету комп’ютерних технологій Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича Валерій Фратавчан (відео тут). Кінцева мета організаторів ІТ школи ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради" та викладачів ЧНУ розвинути в майбутніх абітурієнтів аналітичне мислення, познайомити з різними мовами програмування, навчити складати програми і програмувати. Що ж стосується учнів Глибоцької громади то вони прийшли отримати якісну позакласну освіту від справжніх фахівців своєї справи.  
02 Лютого, 2024 р., 10:17
Чинне законодавство передбачає, що для призначення пільг на житлово-комунальні послуги, пільговик має особисто звернутися до уповноважених органів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь