Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
05 Березня, 2024 р., 10:56
ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНСТВО «ІНФОІНДУСТРІЯ» в партнерстві з Агрохімічною компанією «ГРОСДОРФ», Науково-виробничою ТОВ «СІНТА» і Агрохімічною компанією «Бастіон» планує провести науково-практичну конференцію «Синергія догляду за ґрунтами та живлення рослин» на базі Інституту сільського господарства карпатського регіону в с. Оброшино (Львівський регіон) 14 березня 2024 року.
05 Березня, 2024 р., 08:58
Це спеціалізований сервіс для вагітних, розроблений на основі відкритих даних. Він містить покроковий алгоритм, як отримати безоплатний супровід вагітності, медичну допомогу при пологах і неонатальні послуги. Завдяки чатботу жінки, які планують вагітність, знайдуть усю необхідну інформацію про свої права та гарантовані державою послуги.
04 Березня, 2024 р., 18:23
Початок календарної весни запам`ятався нашим мешканцям заходом згуртування, а саме: презентацією власноруч розписаних еко-торбинок, цікавою лекцією про профілактику і збереження емоційного здоров’я від фахівців Чернівецького ЦКПХ, прекрасним виступом Дмитра Ігната - першої скрипки громади та старовинною легендою про «Марцішор» від Миколи Боднарюка, директора Опришенського музею.
04 Березня, 2024 р., 15:01
Фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області закликають громадян користуватися мобільним застосунком «Моя податкова», щоб легко та швидко отримувати необхідну інформацію, подавати заяви та декларації, сплачувати податки..  Безкоштовний мобільний застосунок «Моя Податкова», створений Державною податковою службою України, щоб забезпечити громадянам простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби.
04 Березня, 2024 р., 14:49
На Буковині роботодавці отримають понад 277 тис. грн компенсації за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю
04 Березня, 2024 р., 12:29
Сьогодні геніальному композитору і виконавцю, нашому земляку Володимирові Івасюку виповнилося би 75 років.
04 Березня, 2024 р., 11:39
Звертаємо увагу мешканців територіальних громад, які перебувають в зоні обслуговування Глибоцького відділу Управління ДМС у Чернівецькій області, що вказаний територіальний підрозділ міграційної служби надає адміністративні послуги у сферах міграції:
04 Березня, 2024 р., 11:38
Фахівці Чернівецького ЦКПХ долучились до свята весни у Глибоцькій громаді, де принагідно нагадали керівництву, працівникам громади та старостинських округів про необхідність профілактики і збереження емоційного здоров’я на робочому місці.
04 Березня, 2024 р., 11:28
Сказ – це вірусна смертельна інфекція, розвитку якої у людини можна запобігти, якщо своєчасно провести вакцинацію.
04 Березня, 2024 р., 10:35
Шахраї продовжують ошукувати довірливих громадян, розповсюджуючи повідомлення та оголошення в соціальних мережах з фішинговими посиланнями. Правоохоронці закликають не переходити за підозрілими посиланнями та в жодному випадку не вводити реквізити банківських рахунків на невідомих сайтах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь