Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Лютого, 2024 р., 10:17
Понад 36,6 млн е-направлень на аналізи у 2023 році виписали лікарі для пацієнтів за Програмою медичних гарантій. Понад 26 млн е-направлень виконані, і це означає, що пацієнти пройшли лабораторну діагностику.
14 Лютого, 2024 р., 17:16
Друзі, уявіть собі, що протягом тижня в потягах Інтерсіті пасажири бачитимуть ролик про нашу громаду, а саме про сирний кооператив "Добрі газди". 
14 Лютого, 2024 р., 15:45
Державна служба України з питань праці звертає увагу суб’єктів господарювання, що в умовах воєнного стану особливості здійснення державного контролю та притягнення до відповідальності роботодавців за порушення законодавства про працю встановлені Законом України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».
14 Лютого, 2024 р., 14:42
Практика переконує, що з огляду на передбачуваність погодних умов протягом осені та зими спланувати заздалегідь у деталях весняну посівну, звичайно, неможливо і тому велика ймовірність зміни структури посівів.
14 Лютого, 2024 р., 12:29
Гід з державних послуг (https://guide.diia.gov.ua/ ) – це офіційний ресурс, який містить повну інформацію про всі держпослуги в Україні.
14 Лютого, 2024 р., 09:44
Онлайн-школа з вивчення англійської мови All Right відкрила безоплатний доступ для українських дітей віком від 4 до 12 років. У межах мовної програми Future Perfect школа надасть доступ до освітніх можливостей на два роки. Це допоможе більшій кількості дітей опанувати англійську мову та розширить перспективи їхнього розвитку й самореалізації. 
13 Лютого, 2024 р., 15:51
Активна цифровізація громад — один з пріоритетів Мінцифри. Без цього неможливий швидкий розвиток економіки та інфраструктури регіонів. Крім того, цифровізація дає змогу швидко реагувати на виклики повномасштабної війни. Тому важливо допомогти громадам створювати цифрові проекти.
13 Лютого, 2024 р., 10:00
Фахівці БПД роз`яснюють, що означає безоплатна правнича допомога:
12 Лютого, 2024 р., 15:14
14 лютого відбудеться прийом громадян з питань пенсійного та соціального забезпечення, а саме:
12 Лютого, 2024 р., 14:30
У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області нагадують, що Деклараційна кампанія – 2024 триває. Декларування доходів пов'язано із виконанням фізичними особами-платниками податку на доходи фізичних осіб вимог ст. 67 Конституції та норм Податкового кодексу. Якщо упродовж 2023 року учителі, викладачі тощо надавали репетиторські послуги учням, студентам або дошкільнятам, при цьому не були зареєстровані суб'єктами підприємницької діяльності, вони зобов’язані задекларувати свої доходи.   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь