Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Серпня, 2023 р., 12:46
Україна є учасником програми Євросоюзу COSME з розвитку малого та середнього бізнесу. Тому українські молоді підприємці одержали змогу брати участь у конкурсі стартапів Youth Start-Up Competition (YSC) 2023. Про це повідомляє Міністерство економіки України.
01 Серпня, 2023 р., 11:00
На адресу Міністерства молоді та спорту України надійшов лист Міжнародного республіканського інституту від 03.07.2023 № 1337 щодо використання відео-проєкту – «Немаленькі люди» у заходах, присвячених Дню молоді.
01 Серпня, 2023 р., 10:00
Службою у справах дітей Глибоцької селищної ради спільно з фахівцем відділення з соціальної роботи КУ «ЦНСПГТГ», поліцейським офіцером Глибоцької громади та з представником благодійного фонду «Посмішка ЮA» було проведено зустріч з дітьми, які перебувають на обліку служби у справах дітей, як діти, які потрапили в складні життєві обставини.
01 Серпня, 2023 р., 09:41
Президент України Володимир Зеленський підписав ухвалені Верховною Радою зміни до Закону «Про імміграцію» щодо вдосконалення умов і порядку імміграції в Україну іноземців та осіб без громадянства» №6516, який був ініційований Державною міграційною службою.
29 Липня, 2023 р., 14:36
Він залишив у сльозах своїх найдорожчих людей: маму Олену, синочка Василька, дружину Софію, сестру Тетяну з чоловіком Віталієм, своїх племінничок Яну і Марію. Але це не було його бажанням.
28 Липня, 2023 р., 19:06
Сьогодні керівництво Глибоцької селищної ради Григорій Ванзуряк і Олена Бадюк, депутатка районної ради Галина Ніконова, громадська діячка, поетеса Олена Рєпіна завітали до Глибоцького Центру ПМСД щоб привітати з Днем медичного працівника цей дружній колектив.
28 Липня, 2023 р., 14:15
Цього року в той день, коли українські християнські церкви вшановують памʼять Київського князя Володимира Великого та День Хрещення Руси–України ми вдруге відзначаємо День Української Державності.
28 Липня, 2023 р., 14:11
В Глибоцькій громаді формуються бригади для допомоги мешканцям Херсонщини в розчищені наслідків стихії, що пов'язана з підривом Каховської греблі.
27 Липня, 2023 р., 11:47
В усі часи професія медика є однією з найблагородніших та найбільш потрібних, адже саме вони завше на передовій у боротьбі з епідеміями, пандеміями та під час надзвичайних ситуацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь