Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Серпня, 2023 р., 18:10
В рамках впровадження проєкту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) планується надання підтримки регіонам у відновленні та організації надання якісних медичних послуг та послуг громадського здоров`я на територіях розміщення внутрішньо переміщених осіб.
01 Серпня, 2023 р., 14:34
Цими днями вихованці відділення футболу Глибоцької дитячо-юнацької спортивної школи взяли участь у міжнародному турнірі з міні футболу. Своїх гостей цьогоріч гостинно вітала Румунія (комуна Киндешти). 
01 Серпня, 2023 р., 12:46
Україна є учасником програми Євросоюзу COSME з розвитку малого та середнього бізнесу. Тому українські молоді підприємці одержали змогу брати участь у конкурсі стартапів Youth Start-Up Competition (YSC) 2023. Про це повідомляє Міністерство економіки України.
01 Серпня, 2023 р., 11:00
На адресу Міністерства молоді та спорту України надійшов лист Міжнародного республіканського інституту від 03.07.2023 № 1337 щодо використання відео-проєкту – «Немаленькі люди» у заходах, присвячених Дню молоді.
01 Серпня, 2023 р., 10:00
Службою у справах дітей Глибоцької селищної ради спільно з фахівцем відділення з соціальної роботи КУ «ЦНСПГТГ», поліцейським офіцером Глибоцької громади та з представником благодійного фонду «Посмішка ЮA» було проведено зустріч з дітьми, які перебувають на обліку служби у справах дітей, як діти, які потрапили в складні життєві обставини.
01 Серпня, 2023 р., 09:41
Президент України Володимир Зеленський підписав ухвалені Верховною Радою зміни до Закону «Про імміграцію» щодо вдосконалення умов і порядку імміграції в Україну іноземців та осіб без громадянства» №6516, який був ініційований Державною міграційною службою.
29 Липня, 2023 р., 14:36
Він залишив у сльозах своїх найдорожчих людей: маму Олену, синочка Василька, дружину Софію, сестру Тетяну з чоловіком Віталієм, своїх племінничок Яну і Марію. Але це не було його бажанням.
28 Липня, 2023 р., 19:06
Сьогодні керівництво Глибоцької селищної ради Григорій Ванзуряк і Олена Бадюк, депутатка районної ради Галина Ніконова, громадська діячка, поетеса Олена Рєпіна завітали до Глибоцького Центру ПМСД щоб привітати з Днем медичного працівника цей дружній колектив.
28 Липня, 2023 р., 14:15
Цього року в той день, коли українські християнські церкви вшановують памʼять Київського князя Володимира Великого та День Хрещення Руси–України ми вдруге відзначаємо День Української Державності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь