Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Липня, 2023 р., 14:15
Цього року в той день, коли українські християнські церкви вшановують памʼять Київського князя Володимира Великого та День Хрещення Руси–України ми вдруге відзначаємо День Української Державності.
28 Липня, 2023 р., 14:11
В Глибоцькій громаді формуються бригади для допомоги мешканцям Херсонщини в розчищені наслідків стихії, що пов'язана з підривом Каховської греблі.
27 Липня, 2023 р., 11:47
В усі часи професія медика є однією з найблагородніших та найбільш потрібних, адже саме вони завше на передовій у боротьбі з епідеміями, пандеміями та під час надзвичайних ситуацій.
27 Липня, 2023 р., 10:11
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята. 
25 Липня, 2023 р., 11:07
З метою осучаснення умов надання допомоги для внутрішньо переміщених осіб Уряд 11 липня 2023 року ухвалив постанову, якою уточнено параметри надання цієї підтримки.
25 Липня, 2023 р., 11:05
Нещодавно на адресу 2-го відділу селища Глибока Чернівецького районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки надійшов лист-подяки від командування 66-ї окремої механізованої бригади.
24 Липня, 2023 р., 16:07
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів нагадує про небезпечність сказу для тварин та людей, а також про необхідність здійснення щорічної вакцинації домашніх тварин.
21 Липня, 2023 р., 15:24
86% від загальної кількості випадків платіжного шахрайства за 2022 рік відбулися в мережі Інтернет. Шахраї виманюють дані банківських карток, коди, логіни та паролі через фішингові посилання, які ведуть на шахрайські сайти.
21 Липня, 2023 р., 14:41
В умовах воєнного стану контроль за дотриманням міграційного законодавства іноземцями, що перебувають на території нашої країни, є спільною справою міграційної служби, органів місцевого самоврядування та всіх українських громадян, які володіють інформацією щодо іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території нашої країни.
21 Липня, 2023 р., 10:48
З метою дотримання відповідальності та відкритості перед місцевими жителями та виконання положень нормативно-правових документів, що регулюють використання пестицидів у сільськогосподарській діяльності, компанія «Контінентал Фармерз Груп» інформує Вас про проведення технологічних операцій з обприскування сільськогосподарських культур на своїх полях згідно з наступним графіком:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь