Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Серпня, 2023 р., 09:44
Сьогодні, 14 серпня православні віруючі відзначають свято Маковія або ж Медовий спас. 
11 Серпня, 2023 р., 09:14
За видами економічної діяльності найбільша кількість вакансій надійшла від роботодавців переробної промисловості (20,4%), оптової та роздрібної торгівлі (17,6%), сфери освіти (10,8%),  охорони здоров’я (10,1%), сільського, лісового та рибного господарства (8,7%), установ державного управління й оборони та сфери транспорту та складського господарства (6,4%), галузі будівництва (3,5%).
10 Серпня, 2023 р., 15:18
Офіс Генерального прокурора у відповідь на лист головному редактору газети «Повернись на 100%» Андрію Володкевичу щодо можливих дій мобілізованих до лав збройних сил країни-агресора громадян України з метою доведення обставин їх примусової мобілізації повідомляє наступне.
10 Серпня, 2023 р., 12:03
Наприкінці минулого тижня Кабмін ухвалив Постанову «Про затвердження Порядку надання одноразової грошової допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції за втрачений врожай».
10 Серпня, 2023 р., 11:05
Ми до вас з чудовими новинами! Маємо нового партнера ініціативи з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!» — компанію EdPro. Будемо разом долати освітні втрати
10 Серпня, 2023 р., 10:00
Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.
09 Серпня, 2023 р., 11:53
Для здійснення щеплення необхідно лише звернутися до лікарень ветеринарної медицини Держпродспоживслужби вашого регіону.
09 Серпня, 2023 р., 09:48
Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, розроблену Державною міграційною службою, яка врегульовує процедуру внесення відомостей про зареєстроване місце проживання громадян з тимчасово окупованих територій (ТОТ) України, а також територій, на яких ведуться або велися бойові дії до відповідних реєстрів. А саме:
08 Серпня, 2023 р., 15:42
Нещодавно уряд підтримав створення в Україні Офісу програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт Європа». Це означає, що з’явиться більше можливостей для нових наукових та інноваційних проєктів, розвитку людського капіталу, повернення вчених в Україну та інтеграції нашої держави до ЄС і європейського дослідницького простору!
08 Серпня, 2023 р., 14:57
Міністерство цифрової трансформації України запустило одну з найпопулярніших послуг в застосунку та на порталі «Дія». Відтепер українці можуть зручно та швидко змінити місце реєстрації без жодних черг та очікувань у держустановах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь