Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Серпня, 2023 р., 10:00
Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.
09 Серпня, 2023 р., 11:53
Для здійснення щеплення необхідно лише звернутися до лікарень ветеринарної медицини Держпродспоживслужби вашого регіону.
09 Серпня, 2023 р., 09:48
Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, розроблену Державною міграційною службою, яка врегульовує процедуру внесення відомостей про зареєстроване місце проживання громадян з тимчасово окупованих територій (ТОТ) України, а також територій, на яких ведуться або велися бойові дії до відповідних реєстрів. А саме:
08 Серпня, 2023 р., 15:42
Нещодавно уряд підтримав створення в Україні Офісу програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт Європа». Це означає, що з’явиться більше можливостей для нових наукових та інноваційних проєктів, розвитку людського капіталу, повернення вчених в Україну та інтеграції нашої держави до ЄС і європейського дослідницького простору!
08 Серпня, 2023 р., 14:57
Міністерство цифрової трансформації України запустило одну з найпопулярніших послуг в застосунку та на порталі «Дія». Відтепер українці можуть зручно та швидко змінити місце реєстрації без жодних черг та очікувань у держустановах.
08 Серпня, 2023 р., 14:41
UPSHIFT — це глобальна інноваційна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах. Програма надає можливість підліткам та молоді пройти навчання за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн) та отримати ресурси, щоб перетворити свої ідеї на ефективні проєкти.
08 Серпня, 2023 р., 09:09
Приєднуємось до ініціативи колег з НСЗУ Національна служба здоров'я України #ПовагаДоЛікаря:
07 Серпня, 2023 р., 15:44
В Офісі Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, нагадують: якщо вам вдалося знайти нову інформацію про рідну людину, повідомте її фахівцям кол-центру.
07 Серпня, 2023 р., 12:53
Цими вихідними на штучному майданчику Глибоцької ДЮСШ пройшов традиційний турнір з міні футболу присвячений пам'яті директора Глибоцької ДЮСШ Юрія Васильовича Дутчака. Варто зазначити, що такі турніри відбуваються у нашій громаді вже вчетверте.
07 Серпня, 2023 р., 09:56
Незадекларована праця – це свідоме ухилення роботодавців і працівників від оформлення трудових відносин з метою отримання тих чи інших переваг за рахунок приховування реальних доходів, отримання соціальних пільг, несплати податків тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь