Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Травня, 2023 р., 10:32
Без місцевого самоврядування відновлення України неможливе. Громади не можуть довго знаходитись в режимі "очікування"…Тому важливо вже зараз визначити коли і як ми їх будемо відновлювати.
12 Травня, 2023 р., 09:27
Зпочатку року на Буковині 846 роботодавців поінформували обласну службу зайнятості про наявність 2261 вакансії, що майже на 30% менше порівняно із січнем-квітнем 2022 року. Середній розмір заробітної плати по всіх вакансіях – 9657 грн, в той час як у минулому році – 8308 грн.
12 Травня, 2023 р., 09:01
Щорічно у другу неділю травня в Україні відзначається одне з головних родинних свят – День матері. Це свято – данина всім жінкам, які продовжують наш рід, хто народжує і виховує дітей – майбутнє нашої країни. 
12 Травня, 2023 р., 08:56
З огляду на кількість наших співвітчизників, які через війну вимушено опинилися за кордоном, міграційна служба передбачила можливість оформлення першого паспорта у вигляді ID-каркти для громадян України, які перебувають за кордоном і досягли 14-річного віку. Донедавна юним українцям задля цього доводилося спеціально приїздити на батьківщину й витрачати кошти на дорогу та час на очікування готового паспорта.
11 Травня, 2023 р., 16:01
Сьогодні Глибоцька селищна рада підписала Меморандум про співпрацю і партнерство з благодійним фондом «Посмішка UA», в рамках Проєкту посилення захисту внутрішньопереміщених дітей, найбільш незахищених дівчат та хлопців в Чернівецькій, Івано-Франківській, Тернопільській та Закарпатській областях. Коментуючи цю подію селищний голова Григорій Ванзуряк наголосив, що співпраця з благодійними організаціями є необхідною не тільки для внутрішньо переміщених осіб, а й для жителів громади.
11 Травня, 2023 р., 12:26
Нагадуємо, що кожен пацієнт який успішно підписав декларацію з лікарем первинної медичної допомоги (ПМД), має право отримати визначений перелік лабораторних та діагностичних досліджень.
11 Травня, 2023 р., 10:18
Запроваджена рік тому можливість одночасного оформлення ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон виявилася надзвичайно затребуваною серед українців.
11 Травня, 2023 р., 09:52
З метою дотримання відповідальності та відкритості перед місцевими жителями та виконання положень нормативно-правових документів, що регулюють використання пестицидів у сільськогосподарській діяльності, компанія «Контінентал Фармерз Груп» інформує Вас про проведення технологічних операцій з обприскування сільськогосподарських культур на своїх полях згідно з наступним графіком:
09 Травня, 2023 р., 10:43
У неділю, 14 травня о 15 годині в приміщенні Народного дому Глибоччини відбудеться перша зустріч із Оленою Ясінською. Олена - буковинська майстриня, чудова вишивальниця і ткаля, учасниця проєкту #сорочкадлязахисника організованого Оксаною Поступак.
09 Травня, 2023 р., 09:23
У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь