Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Травня, 2023 р., 11:56
Медико-соціальна експертиза дітям проводиться за відповідним зверненням батьків, опікунів чи їх законних представників до закладів охорони здоровʼя на території України. За направленням до лікарсько-консультативної комісії (ЛКК) для встановлення інвалідності дитині дорослі мають звернутися до педіатра/терапевта/лікуючого лікаря. 
03 Травня, 2023 р., 09:02
Уряд ухвалив рішення масштабувати проєкт «Електронна черга перетину кордону» (єЧерга) на 16 міжнародних автомобільних пунктах пропуску для вантажних автомобілів. У переліку пунктів пропуску, де можна скористатися можливістю електронної черги і МАПП "Порубне-Сірет".
02 Травня, 2023 р., 09:12
Третього травня завершується реєстрація для участі у національному мультипредметному тесті. Нагадаємо, щоб зареєструватися для участі в НМТ потрібно створити персональний кабінет на сайті Українського центру оцінювання якості освіти http://surl.li/gatij:
01 Травня, 2023 р., 14:28
Як відшкодувати витрати на правову допомогу особам, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України
01 Травня, 2023 р., 12:15
Для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці окремих категорій громадян можливе навчання за ваучерами, які надаються за затвердженим Мінекономіки переліком професій та спеціальностей. До Чернівецької обласної служби зайнятості 94 особи подали заяви на отримання ваучера на навчання.
28 Квітня, 2023 р., 10:42
28 квітня в Україні та більше ніж у ста країнах світу відзначають Всесвітній день охорони праці. Цей день є нагодою для привернення уваги громадськості до проблем безпеки та здоров’я на роботі.
28 Квітня, 2023 р., 08:49
Чернівецький районний сектор №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області – запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних та ініціативних особистостей для здійснення волонтерської діяльності.
27 Квітня, 2023 р., 22:55
Завтра, 28 квітня 2023 року, у селищі Глибока ми зустрінемо нашого земляка, загиблого Героя - Коврика Тараса Миколайовича. 
27 Квітня, 2023 р., 10:29
24 квітня 2023 року в Україні стартував Всесвітній тиждень імунізації. Імунізація це питання національної безпеки, оскільки здоров’я українців залежить від рівня охоплення щепленими в країні.  Вакцинація повинна і завжди залишається пріоритетом держави і суспільства, особливо це актуально в умовах воєнного стану. Поширення актуальної достовірної інформації про імунізацію є складовою цього пріоритету.
26 Квітня, 2023 р., 16:23
Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Біль Чорнобиля відгукнувся у серці кожного жителя нашої країни, назавжди залишаючи у пам’яті народній подвиг ліквідаторів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь