Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Березня, 2023 р., 17:42
У рамках підготовки до впровадження #Програма_CLEAR у Глибоцькій громаді організовано дослідження громадської думки.
16 Березня, 2023 р., 16:19
Паспорти недійсними визнаватимуться лише після звернення особи за отриманням або обміном документів. Написання прізвища та імені особи як в ID-картці, так і в закордонному паспорті громадянина України, здійснюється українською мовою з транслітерацією латинськими літерами, які є невід’ємною їх складовою.
16 Березня, 2023 р., 14:23
Чернівецький регіональний навчально - консультативний центр кадрів АПК запрошує краян долучитися до онлайн-навчання на тему: «Особливості земельних відносин в умовах воєнного стану. Зміни в законодавстві». Проведуть його спільно з ГУ Держгеокадастру у Чернівецькій області.
16 Березня, 2023 р., 10:49
Понад 80% звернень громадян до кіберполіції - шахрайство.
15 Березня, 2023 р., 16:14
За період 2022 року на території Чернівецького району зареєстровано 1128 пожеж сухої рослинності на відкритій території, що на 230% перевищує показники 2021 року. В результаті загорання сухої трави знищено 18 будівель та завдано збитків на понад 3 млн грн. Така статистика свідчить, що громадяни району нехтують закликами рятувальників не провокувати пожежі та продовжують порушувати елементарні правила безпеки та вимоги чинного закон одавства.
14 Березня, 2023 р., 10:02
Вже історично склалося, що на захист держави стають ті, кого болить доля держави, її цілісність і майбутнє. Варто лише згадати славетних козаків Запорізької Січі, які об`єдналися у воєнізований добровольчий батальйон та століттями боронили українські землі. Чи Легіон Українських Січових Стрільців сформований виключно на добровольчих засадах.
13 Березня, 2023 р., 11:41
В Україні понад 10 місяців діє експериментальний проєкт щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Вже понад 200 тисяч українців змогли скористатися цією зручною послугою, яка значно спрощує можливість отримання паспортних документів.
10 Березня, 2023 р., 16:50
Допомога постраждалим від війни. Це одне із завдань гуманітарного проєкту «Дії та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації» (CLEAR), який реалізовуватимуть у Глибоцькій громаді.
10 Березня, 2023 р., 12:57
Зараз у соціальних мережах дуже багато публікацій про зниклих безвісти. Сім’ї з відчаю публікують фото, додають прізвище ім’я, дату народження та інші чутливі особисті дані.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь