Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Квітня, 2023 р., 15:36
Програма «Власний дім» – це  пільгове кредитування під 3% річних терміном до 20 років (для молодих сімей – термін кредитування становить до 30 років).
26 Квітня, 2023 р., 13:00
Кабінет Міністрів України через COVID-19 продовжив режим надзвичайної ситуації в єдиній державній системі цивільного захисту, а також карантин на всій території України до 30 червня 2023 року.
26 Квітня, 2023 р., 12:56
З метою попередження ускладнення санітарно-епідемічної ситуації в населених пунктах в результаті сезонного підняття води в річках, у разі підтоплення та забруднення джерел децентралізованого водопостачання (громадських та індивідуальних колодязів), присадибних ділянок, господарських дворів, в тому числі — вигрібних ям, надвірних вбиралень, гноєсховищ, існує ризик спалаху інфекційних захворювань повʼязаних з водним фактором передачі збудника інфекції.  
26 Квітня, 2023 р., 12:10
Сьогодні, 26 квітня, в Україні та світі відзначають 37-му річниця аварії на Чорнобильській АЕС і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.
26 Квітня, 2023 р., 08:50
Родини зниклих безвісти часто не знають, як діяти та до яких органів звертатися з питань, які їх хвилюють.
25 Квітня, 2023 р., 16:26
Цими днями на запрошення мера міста-побратима Глибокої П'ятра Нямц - Андріана Карабелі Глибоцька делегація відвідала Румунію із робочою поїздкою.
25 Квітня, 2023 р., 15:24
Отримати документ ви зможете онлайн у Дії. Нова послуга доступна в застосунку для всіх користувачів, які досягли 14 років.
24 Квітня, 2023 р., 11:22
Весна - сезон масової реалізації насіння овочевих та баштанних культур на ринках та спеціалізованих магазинах області. Відділ контролю в сфері насінництва та розсадництвауправління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області хоче нагадати кілька простих правил при купівлі насіння, які дадуть змогу убезпечити споживачів від ризику придбання неякісного насіння.
24 Квітня, 2023 р., 09:09
24 квітня стартує Всесвітній тиждень імунізації, він триватиме до 30 квітня. Головне його завдання - підвищити рівень охоплення щепленнями через обізнаність та розуміння процесу імунізації. В Україні Календар профілактичних щеплень передбачає обов’язкову вакцинацію проти десяти захворювань: туберкульозу, поліомієліту, дифтерії, кашлюка, правця, кору, гепатиту В, гемофільної інфекції, краснухи, епідемічного паротиту. Вакцини безоплатні для українців, їх закуповує Держава.   Вакцинація це захист від інфекції та керованість хворобою. Ми маємо нагадати всім, що саме рятує життя. Проте останні роки обсяги щеплення не становлять 95%.  І ми не можемо говорити про колективний імунітет. За підсумками 2022 року, по жодній інфекції ми не досягли повної імунізації. Щеплення у нас на рівні 88%. А тому ті, що щепились, ризикують знов захворіти через тих, котрі ігнорують цей процес. Медзаклади забезпечені всіма вакцинами, якісними і безпечними. То ж дбаймо про своє здоровʼя!
21 Квітня, 2023 р., 14:25
Зливові дощі, які пройшли, можуть приводити до виникнення харчових отруєнь та гострих кишкових інфекційних захворювань через забруднення води у криницях та інших джерелах водопостачання, тому з метою попередження їх виникнення, пов’язаних з водним фактором передачі збудника інфекції,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь