Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Квітня, 2023 р., 12:29
Один з популярних міфів, що досі поширений серед українців – теза про обов’язковий обмін паспорта громадянина України зразка 1994 року на ІD -картку. Однак міграційне законодавство чітко регламентує випадки, коли це дійсно необхідно. Зокрема, паспорт громадянина України у вигляді книжечки підлягає обміну на ІD-картку, якщо:
20 Квітня, 2023 р., 17:05
Територія поблизу кордону завжди перебуває в зоні підвищеної уваги прикордонних і правоохоронних органів, адже стосується національної безпеки. Особливо у час військового протистояння російському агресору.
20 Квітня, 2023 р., 16:21
Українські ветерани, члени їхніх сімей та родини загиблих Воїнів мають змогу повноцінно користуватися сучасним цифровим інструментом інформування та надання кваліфікованих послуг, що розробило Мінветеранів.
20 Квітня, 2023 р., 15:44
Сьогодні відбулася комісія з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Глибоцької селищної ради.
20 Квітня, 2023 р., 14:52
Тепер пасажиру повертатимуть повну вартість за купе і половину вартості плацкарти. За умови, якщо він поверне квиток у касі або онлайн не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда. Ще донедавна це було можливо лише за 9 годин.
20 Квітня, 2023 р., 09:10
Перелік закордонних міст, запропонований для потенційних учасників НМТ, не є остаточним, адже перемовини з окремими установами / організаціями ще тривають. На цьому тижні його було  розширено. 
20 Квітня, 2023 р., 08:55
Надання всім працівникам щорічної оплачуваної відпустки є реалізацією їх права на відпочинок, яке закріплене статтею 45 Конституції України. Умови, тривалість і порядок надання працівникам відпусток визначають Кодекс законів про працю України та Закон України „Про відпустки".
20 Квітня, 2023 р., 08:44
Уряд передбачив можливість виплати пенсій українцям, які тимчасово проживають за кордоном, міжнародними переказами через Укрпошту.
19 Квітня, 2023 р., 16:48
Якщо ви подали заяву на оформлення ID-картки чи закордонного паспорта, можите перевірити готовність своїх документів без відвідин підрозділів ДМС: інформує Міністерство внутрішніх справ України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь