Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Служба у справах дітей Глибоцької селищної ради

18 Вересня, 2023 р., 14:33
В рамкам Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», цими днями відбулися профілактичні рейди з метою обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах.
04 Вересня, 2023 р., 11:57
Служба у справах дітей Глибоцької селищної ради та Центр надання соціальних послуг повідомляє, що завдяки благодійній акції  "Зберемо дітей до школи разом", яка проходила у громаді в другій половині серпня за співпраці з поліцейським офіцером громади та Ювенальною превенцією вдалося сформувати 34 рюкзачки для діток, які перебувають у скруті.
01 Серпня, 2023 р., 10:00
Службою у справах дітей Глибоцької селищної ради спільно з фахівцем відділення з соціальної роботи КУ «ЦНСПГТГ», поліцейським офіцером Глибоцької громади та з представником благодійного фонду «Посмішка ЮA» було проведено зустріч з дітьми, які перебувають на обліку служби у справах дітей, як діти, які потрапили в складні життєві обставини.
14 Липня, 2023 р., 10:16
Днями працівниками Служби у справах дітей Глибоцької селищної ради спільно з фахівцем відділення з соціальної роботи КУ «ЦНСПГТГ», інспектором сектору ювенальної превенції ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області, поліцейським офіцером Глибоцької громади було здійснено чергові превентивні заходи «Безпечне літо».
11 Липня, 2023 р., 15:39
Вчора Службою у справах дітей Глибоцької селищної ради спільно з фахівцем відділення соціальної роботи КУ «ЦНСПГТГ», інспектором сектору ювенальної превенції Чернівецького РУП ГУНП в Чернівецькій області та поліцейським офіцером громади проведено рейд сімей, що проживають на території Глибоцької громади та знаходяться в складних життєвих обставинах.
17 Березня, 2023 р., 16:05
Зараз вже нікого не потрібно переконувати у тому, що виховання в умовах державних інституцій травмує  дитину, різко змінює її долю, руйнує звичну систему взаємовідносин з навколишнім світом, робить неможливим реалізацію потенційних можливостей дитини.     
12 Вересня, 2022 р., 14:56
Цифровізація соціальної сфери триває і все більше послуг переходить в онлайн задля зручності кожного, хто проживає в Україні. Відтепер можливо подати заяву про взяття на облік кандидатів в усиновлювачі не тільки офлайн, а й онлайн на порталі Дія. Про це повідомляє Мінсоцполітики. 
31 Серпня, 2022 р., 17:00
За результатами благодійної акція "Канцелярія для навчання", яку організували та провели служба у справах дітей Глибоцької селищної ради спільно з інспектор ювенальної превенції 29 серпня 2022 року вдалося сформувати пакунки для діток, які перебувають в складних життєвих обставинах та діток, які постраждали внаслідок воєнної агресії росії проти України.
29 Серпня, 2022 р., 16:58
Сьогодні, кілька десятків небайдужих мешканців нашої громади приєдналися до благодійної акція "Канцелярія для навчання".
09 Серпня, 2022 р., 14:04
Служба у справах дітей Глибоцької селищної ради інформує про проєкт «СПІЛЬНО. Твоя підтримка поруч», який має на меті надати безкоштовну юридичну та психологічну допомогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь