Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Служба у справах дітей Глибоцької селищної ради

20 Червня, 2022 р., 10:01
Служба у справах дітей Глибоцької селищної ради надає роз'яснення стосовно основних моментів по перетину кордону дітьми. Днями Уряд змінив вимоги щодо перетинання кордону організованими групами дітей. У цих випадках важлива роль з підготовки документів покладається на Нацсоцслужбу. Вона, зокрема, через обласні військові адміністрації, консульські, дипломатичні установи України буде перевіряти організації, які готові приймати дітей, перевіряти умови їх відпочинку та оздоровлення.
10 Червня, 2022 р., 15:16
Служба у справах дітей доводить до Вашого відома базову інформацію стосовно того, як безпечно провести літні канікули в умовах воєнного стану. Навчальний рік завершився, тож перед початком канікул важливо нагадати про елементарні правила безпеки дітям, адже це запорука того, що діти добре відпочинуть і повернуться до навчання здоровими.
31 Березня, 2022 р., 11:07
Останнім часом засоби масової інформації та соціальні мережі наповнені повідомленнями щодо готовності іноземців усиновити дитину з України та закликами, що українські діти потребують бути усиновленими за кордоном.
11 Лютого, 2022 р., 16:48
Проблема дитячого сирітства з кожним днем стає актуальнішою і болючішою темою для нашого суспільства. Діти, які втратили батьків, або їхні батьки, які в силу різних обставин не можуть виконувати свої обов’язки, потребують родинного тепла і виховання.
31 Грудня, 2021 р., 11:19
Щиру подяку хочемо висловити небайдужим мешканцям нашої громади, які напередодні Новорічних Свят допомогли сім'ям, які опинилися у складних життєвих обствинах відчути радість, підтримку у святкові дні. Окрему подяку хочемо висловити Владиславу та Олександрі Берник, які організували збір продуктів, солодощів, одягу, іграшок та відвідали значну кількість сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах на території громади. Люди, які найбільш потребують уваги отримали приємні подарунки напередодні новорічних свят.  
29 Грудня, 2021 р., 15:37
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини вимагає посилити контроль за додержанням права на захист від насильства дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані в сімейні форми виховання.
29 Квітня, 2021 р., 15:14
З нагоди Великодніх свят за ініціативи Глибоцького селищного голови Ванзуряка Г.С. спільно з соціальними службами громади: Глибоцький територіальний центр, служба у справах дітей Глибоцької   с/р, Глибоцький центр соціальних служб, підприємцями та небайдужими людьми вдалося сформувати та розвезти понад 100 продуктових наборів для підтримки вразливих верств населення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь