Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Грудня, 2019 р., 10:56
Від «2» листопада 2019 року
30 Листопада, 2019 р., 12:35
В рамках Всесвітнього дня боротьби зі СНІДОМ, який відзначають 1 грудня, лікарі КНП "Центр ПМСД Глибоцької селищної ОТГ" провели для старшокласників Глибоцького ліцею та Глибоцької гімназії лекції на тему СНІДУ та ВІЛ, а саме про таке: Життя – це те, що людина більш за все намагається зберегти і менш за все береже. Життя – це багатство, дане кожному з нас батьками. І хочеться, щоб воно було довгим та щасливим. А це можливо тільки за умови міцного здоров’я. І, щоб бути здоровим потрібно його берегти. Щодня, щохвилини, особливо напередодні 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом ми повинні пам’ятати, що життя – найцінніше , що є в людини. З того часу, як було відкрито новий вірус, епідемія ВІЛ/СНІДу охопила весь світ і забрала понад 20 млн., життів. Більше половини нових випадків зараження ВІЛ реєструється серед людей віком від 15 до 24 років. Щодня у світі інфікується понад 6 тисяч юнаків та дівчат Що таке ВІЛ? В-ВІРУС Вірус – це мікроорганізм, якого не можна побачити очима, або під мікроскопом. Він часто ховається в людському тілі багато років, перш ніж заподіє хворобу. І-ІМУННОГО ДЕФІЦИТУ Вірус руйнує імунну систему організму. Через деякий час, організм не може захистити себе від хвороби. Л-ЛЮДІНИ Вірус живе лише в людині, а не в тваринах або комарах.
29 Листопада, 2019 р., 16:17
ДОДАТКОВІ ВИБОРИ ДЕПУТАТІВ СІЛЬСЬКИХ, СЕЛИЩНИХ РАД
24 Листопада, 2019 р., 16:36
Працівники будинку народної творчості та дозвілля провели культурно - масовий захід "Черепківці скликають друзів", в якому прийняли участь: за сприянням голови Глибоцької селищної ради Григорія Ванзуряка був запрошений мер комуни  Балківці (Румунія) Василь Шойман, вокальний ансамбль "Негостинські голоси" під керівництвом Петра Шойман. Запрошенні гості радо відвідали наш  музей "Історії села", бібліотеку, та виступили з концертною програмою на професійному високому рівні. В концерті приймали участь колективи запрошенні з нашого району:
21 Листопада, 2019 р., 22:00
22 листопада о 14.00 біля пам’ятника «Борцям за волю України» у Глибоці відбудеться мітинг та поминальна панахида приурочена Дню Гідності і Свободи та Дню пам’яті жертв голодоморів.
21 Листопада, 2019 р., 09:56
        Перша допомога – це проведення найпростіших медичних заходів для порятунку життя, зменшення страждань потерпілого від надзвичайної ситуації і попередження розвитку можливих ускладнень. Професійно таку допомогу надають, звичайно ж, медики, але кожен з нас повинен знати як надати допомогу до приїзду карети швидкої медичної допомоги. Тому вміння кожного з нас надати першу допомогу постраждалим до прибуття служб порятунку може відіграти вирішальну роль у збереженні життя людини.
20 Листопада, 2019 р., 18:47
20 листопада у Глибоцькій об’єднаній територіальній громаді відбулася 60-та сесія VІІ-го скликання.
20 Листопада, 2019 р., 15:14
Яка мінімальна зарплата передбачена на 2020 рік? Розмір мінімальної зарплати у 2020 році становитиме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь