Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
30 Серпня, 2019 р., 19:12
Шановні підприємці!
28 Серпня, 2019 р., 16:33
Сьогодні, 28 серпня, напередодні нового навчального року, у Глибоцькому ліцеї відбувся І-й форум новоствореного відділу освіти Глибоцької об’єднаної територіальної громади. На таких зібраннях педагоги підсумовують пророблену роботу за минулий навчальний рік і окреслюють пріоритети на наступний період.
24 Серпня, 2019 р., 20:20
   Святкування Дня Незалежності України у селищі Глибока розпочалося о 9.00 біля пам’ятника Борцям за Волю України відбулася свята молитва за Україну. Її промовив отець Роман Грищук, настоятель ПЦУ св. княгині Ольги, даючи приклад усім присутнім до єдності, незважаючи на віросповідання чи політичні погляди. Адже єдина Україна об’єднує єдину націю.
24 Серпня, 2019 р., 09:00
Щиро вітаю Вас із визначним святом — Днем незалежності України! Бажаю успіхів і плідної праці на благо українського народу.
23 Серпня, 2019 р., 17:05
24 серпня День незалежності України Субота 
23 Серпня, 2019 р., 14:21
У смт.Глибока свято Державного Прапора  було відзначено на площі Героїв Майдану і розпочалося з молебеня за Україну,  підняття Державного Прапора, червоно-чорного стяга боротьби, прапорів Євросоюзу, Глибоцького району та смт.Глибока, молоддю нашого селища, яка досягла успіхів у навчанні, мистецтві та спорті.
23 Серпня, 2019 р., 11:32
22 серпня 2019 р. в межах проекту "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання", що фінансується ЄС в приміщенні Центру економічного зростання Глибоцької громади, відбувся семінар на тему «Системи управління безпечністю харчових продуктів (ISO 22000:2018). Принципи НАССР».
22 Серпня, 2019 р., 21:23
22 серпняі в рамках підготовки для роботи комісії до Глибоцької ОТГ прибула група профільних спеціалістів з Чернівців та Івано-Франківська Львівської залізниці. Основна мета роботи цієї робочої групи – визначити відстань від ділянок до інфраструктурних мереж залізниці (водопровід, засобів зв’язку, лісосмуг тощо). Практично всі ділянки, які є сьогодні в судах, не мають обмежень і не мають жодних мереж навіть поряд. Є ряд городів на яких встановлені телефонні мережі (зокрема у жителів вул.Буковинського Віча). Роль групи визначити реальний стан речей. Далі працюватиме комісія. Приємно, що за 2 останні роки судів з Укрзалізницею це перший раз, коли спеціалісти вийшли на місце реально оцінити ситуацію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь