Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Червня, 2019 р., 10:32
26 червня у сесійній залі Глибоцької районної ради відбуллася перша урочиста об’єднавча сесія Глибоцької селищної ради та Стерченської сільської ради. На порядок денний 54-ї сесії Глибоцької ОТГ було винесено 37 питань. 1.Про добровільне приєднання Стерченської територіальної громади (село Стерче) до Глибоцької об’єднаної територіальної громади
26 Червня, 2019 р., 12:56
Сьогодні 26-го червня почнеться відновлення водопостачання селища Глибока. Наразі ведеться забір води до резервуарів на водозаборі. Будьте уважні та перевірте крани у своїх помешканнях. Водопостачання відновлюється поступово, це не світло що ввімкнув і воно зразу появилося, вода поступає більш повільно.
26 Червня, 2019 р., 12:55
Шановні жителі селища, доводимо до Вашого відома, що у відповідності до частини 4 статті 8 Закону України «Про Всеукраїнський перепис населення» до повноважень Глибоцької селищної ради належить «визначення і уточнення переліку та меж міських населених пунктів та упорядкування в них назв вулиць, провулків тощо, нумерації кварталів, будинків та квартир». На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 09.04.2008 року № 581-р «Про проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення» та з метою приведення адресного господарства селища до належного стану інформуємо Вас про необхідність встановлення на будинках номерних знаків та покажчиків із назвою вулиць (аншлагів).
24 Червня, 2019 р., 11:29
У зв’язку із значним забрудненням води на річці Серет внаслідок сильних зливових дощів у Карпатах неможливе поповнення запасів води у резервуари водозабору. Глибоцька комунальна служба повідомляє населення смт. Глибока, що постачання води до споживача призупиняється на невизначений період. Про відновлення водопостачання буде повідомлено додатково. Глибоцьке комунальне підприємство
18 Червня, 2019 р., 09:16
   Цьогоріч вперше в Україні офіційно відзначали День Батька. На Глибоччині урочистості з нагоди цього теплого родинного свята відбулися 17 червня у будинку творчості та дозвілля села Черепківці Глибоцької ОТГ. Саме цей населений пункт делегував на захист Східних кордонів України найбільше, понад 100, учасників ООС/АТО.
05 Червня, 2019 р., 16:08
В рамках святкування Дня селища, яке відбудеться 30 червня 2019 року в смт. Глибока, Глибоцька селищна рада об’єднаної територіальної громади оголошує кулінарний конкурс з випічки смачних та вишуканих виробів «Глибоцький медівник» (з використанням меду).
30 Травня, 2019 р., 14:48
Харківський прес-клуб у рамках проекту «Реформи в Україні очима журналістів регіональних медіа» організовує інформаційний обмін між регіонами нашої держави. Завдяки обміну журналістськими групами представники мас медіа отримують більш розширену та достовірну інформацію про процес реформ в різних частинах країни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь