Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
07 Серпня, 2019 р., 17:03
7 липня відбулось засідання робочої групи з розробки Бюджету для громадян Глибоцької ОТГ. Під час візиту експерта Громадського Партерства «За прозорі місцеві бюджети» Тараса Халавки у громаду обговорили макет Бюджету для громадян та практично завершили збір даних для його наповнення. У Бюджеті для громадян особлива увага буд приділена видатках у сфері освіти та медицини.  Як відзначила секретар селищної ради Олена Бадюк: "Глибоцька громада відкрита для впровадження інновацій у сфері прохорості бюджетування". 
31 Липня, 2019 р., 17:33
За тиждень Глибоку планує відвідати комісія зі Львова. Про це домовилися на зустрічі представники ініціативної групи з Глибоки з керівником Служби майнових і земельних ресурсів та юристами Львівської залізниці, повідомляє у Facebook голова Глибоцької ОТГГригорій Ванзуряк.
31 Липня, 2019 р., 11:40
На звернення до Президента України дано доручення представникам “Укрзалізниці” зустрітися з ініціативною групою з Глибокої.
30 Липня, 2019 р., 18:17
03.07.2019 року Велика Палата Верховного Суду розглянула справа № 342/180/17 та за її наслідками прийняла Постанову, якою докорінно змінила судову практику у спорах з ПриватБанком. Багато юристів знають, як інколи складно судитися з Приватом по їх кредитним картках. І це при тому,  що цього банку видача кредиту шляхом встановлення кредитного ліміту супроводжувалася порушенням масою норм, які врегульовують питання видачі кредитів. Окремої уваги заслуговують і суми боргу у банківських розрахунках, які зазвичай більші у декілька разів від сум, які банк реально міг стягнути. Проте, існувала реальна проблема, що суди ставали на сторону банку та закривали очі на велику кількість порушень прав самих позичальників. Тому, дана Постанова ВС ВП має таке величезне значення.
30 Липня, 2019 р., 14:14
Мешканці та приватні підприємці смт. Глибока вийшли на акцію протесту з проханням до Президента та глави уряду втрутитися в дії «Укрзалізниці», які рейдерством захоплюють землі у смт. Глибока.
25 Липня, 2019 р., 07:17
24 липня - престольне Свято у Храмі Святої Рівноапостольної Великої Княгині Ольги у Глибоці  Громада Української православної церкви утворилася у Глибоці двадцять років тому. За пожертви віруючих та благодійників будується храм, який стає своєрідною духовною пристанню для багатьох людей. Ім’я святої рівноапостольної княгині Ольги громада обрала тому, що як її особисті віра і молитва просвітили світлом Христової віри народ, так і віра прихожан, серед яких були і Ольги, знайшла відгук у людських душах і в Глибоці постав цей храм.
24 Липня, 2019 р., 14:02
ПРАВОВА АБЕТКА
23 Липня, 2019 р., 11:43
В четвер, 25 липня 2019 року, з 10-00 до 13-00 год. в приміщенні Глибоцької селищної ради (І поверх) буде працювати виїзна громадська приймальня з надання безоплатної первинної правової допомоги  Головного управління юстиції в Чернівецькій області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь