Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Липня, 2019 р., 10:29
Є Закон України “Про вибори до Верховної ради”, який передбачає, що передвиборча агітація закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів. Тобто, у суботу не повинно бути ніякої передвиборної агітації. Так як комунальне Глибоцьке підприємство не має відношення до рекламного сюжету та не компетентне законодавчо ним займатися, то всю політичну рекламу повинні прибирати самі оператори - власники рекламних засобів.
15 Липня, 2019 р., 18:46
15 липня у Глибоцькій об’єднаній територіальній громаді пройшла 55-та сесія VІІ-го скликання.
15 Липня, 2019 р., 15:37
Відповідно до частини дев'ятої статті 8/2 Закону України "Про добровільне об'єднання територіальних громад" обласна державна адміністрація інформує про направлення звернення до Центральної виборчої комісії щодо призначення додаткових виборів депутатів Глибоцької селищної ради об'єднаної територіальної громади Чернівецької області від територіальної громади села Стерче Глибоцького району Чернівецької області, що приєдналася до Глибоцької селищної об'єднаної територіальної громади (лист обласної державної адміністрації від 10.07.2019 №01/33-50/3778).
09 Липня, 2019 р., 19:58
Щойно з Польщі повернулась делегація представників Глибоцької ОТГ. Ось, що зокрема розповів голова територіальної громади Григорій Ванзуряк:
08 Липня, 2019 р., 16:57
7-го липня тисячі православних вірян з усієї України зібралися на Івано-Франківщині, щоб відзначити Різдво святого Іоанна Предтечі. За сприянням голови Глибоцької ОТГ Григорія Ванзуряка та надання двох автобусів Глибоцькою селищною радою, до урочистої літургії долучилися і прочани Глибоччини. Дехто з наших вірян до Хресто-Воздвиженського Манявського чоловічого монастиря йшли пішки. Службу правив предстоятель ПЦУ Епіфаній.
06 Липня, 2019 р., 15:31
Комунальна служба смт. Глибока попереджає мешканців селища, що у зв’язку з технічними неполадками, а саме проривом водогону у декількох місцях у понеділок 8-го липня буде тимчасово припинене водопостачання у селищі.
01 Липня, 2019 р., 11:41
Вулиці, сквери, центральний майдан селища, щедро залиті сонцем, ожили вже зранку прикінцевої червневої неділі. Саме цього дня розпочалось святкування з нагоди 581-ї річниці з часу першої письмової згадки про Глибоку, водночас і традиційного Дня молоді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь