Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Липня, 2019 р., 14:02
ПРАВОВА АБЕТКА
23 Липня, 2019 р., 11:43
В четвер, 25 липня 2019 року, з 10-00 до 13-00 год. в приміщенні Глибоцької селищної ради (І поверх) буде працювати виїзна громадська приймальня з надання безоплатної первинної правової допомоги  Головного управління юстиції в Чернівецькій області.
22 Липня, 2019 р., 17:23
22.07.2019 року відбулось чергове засідання конкурсної комісії з заслуховування конкурсних пропозицій та проведення співбесіди з учасниками конкурсу на зайняття вакантної посади  директора КНП «Центр ПМСД Глибоцької селищної ОТГ».   Відбулося визначення шляхом відкритого голосування кандидатури, яка відповідає встановленим постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 вимогам - переможця конкурсу. Конкурсною комісією внесено подання в.о. Глибоцького селищного голови Бадюк О.І.  про призначення переможця конкурсу Тімофті Лариси Пантелеївни  на посаду директора КНП «Центр ПМСД Глибоцької селищної ОТГ» з укладенням контракту та  оприлюднення результатів конкурсу на офіційному веб~сайті Глибоцької селищної ради.  На засідання конкурсної комісії було  запрошено  Павлюка Василя  Орестовича,  заступника начальника управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА, начальника  відділу медичної допомоги дорослим департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА, який поспілкувався з претендентами на вакантну посаду, що були допущені до конкурсу за результатами розгляду документів на відповідність кваліфікаційним вимогам. Засідання постійно діючої конкурсної комісії  вів  голова комісії  Зеленівський В.К.,  зауважень щодо ведення засідання не надходило.
21 Липня, 2019 р., 15:18
21 липня в Україні відбуваються позачергові вибори до Верховної Ради України. Для голосування українці отримують два бюлетені – по мажоритарних округах та в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. За голоси громадян по 203 округу змагаються 22 партії і 17 мажоритарників.
18 Липня, 2019 р., 10:29
Є Закон України “Про вибори до Верховної ради”, який передбачає, що передвиборча агітація закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів. Тобто, у суботу не повинно бути ніякої передвиборної агітації. Так як комунальне Глибоцьке підприємство не має відношення до рекламного сюжету та не компетентне законодавчо ним займатися, то всю політичну рекламу повинні прибирати самі оператори - власники рекламних засобів.
15 Липня, 2019 р., 18:46
15 липня у Глибоцькій об’єднаній територіальній громаді пройшла 55-та сесія VІІ-го скликання.
15 Липня, 2019 р., 15:37
Відповідно до частини дев'ятої статті 8/2 Закону України "Про добровільне об'єднання територіальних громад" обласна державна адміністрація інформує про направлення звернення до Центральної виборчої комісії щодо призначення додаткових виборів депутатів Глибоцької селищної ради об'єднаної територіальної громади Чернівецької області від територіальної громади села Стерче Глибоцького району Чернівецької області, що приєдналася до Глибоцької селищної об'єднаної територіальної громади (лист обласної державної адміністрації від 10.07.2019 №01/33-50/3778).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь