Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Червня, 2022 р., 11:33
З червня Фонд соціального страхування України відновив направлення українців на реабілітаційне лікування, яке було вимушено призупинено після початку повномасштабного вторгнення росії.
23 Червня, 2022 р., 13:08
Фахівці Чернівецької обласної служби зайнятості інформують та консультують представників релокованого на Буковину бізнесу. Про безкоштовні послуги служби зайнятості отримали інформацію 40 роботодавців, які перемістили свою діяльність у Чернівецьку область.
23 Червня, 2022 р., 10:01
Держспецзв’язку дає відповіді на найпоширеніші запитання українців щодо протидії загрозам у кіберпросторі, безпечного користування телефонами, інтернетом та інші.
22 Червня, 2022 р., 12:01
Верховна Рада України повернула мита та оподаткування на імпортні товари й розмитнення автомобілів. Нові правила почнуть діяти з 1 липня. Законопроєкт підтримали одразу в двох читаннях 234 народних депутати.
22 Червня, 2022 р., 09:00
Нагадуємо, що в  Україні працює програма «Доступні ліки», завдяки якій пацієнти можуть отримувати їх безоплатно або з невеликою доплатою.
21 Червня, 2022 р., 16:44
Верховна Рада України ухвалила законопроект, що передбачає внесення змін до чинного закону «Про професійну (професійно-технічну) освіту». 
21 Червня, 2022 р., 10:30
Парламент прийняв у другому читанні законопроєкт про управління відходами (№2207-1д), який запроваджує сучасний європейський підхід управління відходами та спрямований на розв’язання проблеми з масовим захороненням відходів. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.
21 Червня, 2022 р., 09:12
Наразі, в умовах війни, в основному, вимушеною та досить популярною в Україні стала дистанційна форм праці. Розяснювальні матеріали стосовно цього надало Управління Держпраці у Чернівецькій області.
20 Червня, 2022 р., 12:12
20 червня 2022 року завершується додатковий період реєстрації для участі у національному мультипредметному тесті (НМТ). Щоб узяти участь у додатковій сесії НМТ, вступники мають не лише створити реєстраційні картки, але й надіслати комплект необхідних документів до відповідних регіональних центрів до 27 червня. Про це нагадав Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.
20 Червня, 2022 р., 10:01
Служба у справах дітей Глибоцької селищної ради надає роз'яснення стосовно основних моментів по перетину кордону дітьми. Днями Уряд змінив вимоги щодо перетинання кордону організованими групами дітей. У цих випадках важлива роль з підготовки документів покладається на Нацсоцслужбу. Вона, зокрема, через обласні військові адміністрації, консульські, дипломатичні установи України буде перевіряти організації, які готові приймати дітей, перевіряти умови їх відпочинку та оздоровлення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь