Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
11 Липня, 2022 р., 13:38
Міністерство аграрної політики та продовольства України розробило програми безповоротних грантів для аграріїв з метою підтримки агровиробників, забезпечення стимулювання розвитку існуючих, а також збільшення кількості нових тепличних комплексів, створення робочих місць та насичення вітчизняного ринку якісними продуктами.
11 Липня, 2022 р., 10:26
Для запуску нового або розвитку діючого бізнесу зі створенням нових робочих місць підприємці можуть скористатися урядовою програмою та отримати мікрогрант від 50 до 250 тисяч гривень. «Дія», «Ощадбанк» та Державна служба зайнятості розпочали працювати з охочими отримати мікрогрант на власну справу.
09 Липня, 2022 р., 11:30
Глибоцька селищна рада допомогла доставити та розвантажити гуманітарний вантаж, котрий роздавали майже всю п'ятницю внутрішньо переміщеним особам, офіційно зареєстрованим у Глибоцькій громаді.   Карітас України є офіційною благодійною організацією Української Греко- Католицької Церкви (УГКЦ).Слово «Карітас» (лат. caritas) означає водночас і любов і милосердя, співчуття та добродійництво. Карітас України у власній ідентичності стоїть на засадах християнського віровчення.
07 Липня, 2022 р., 15:29
Відповідно до частини першої статті 18 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» щороку Уповноважений представляє Верховній Раді України щорічну доповідь про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні органами державної влади, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності та їх посадовими і службовими особами, які порушували своїми діями (бездіяльністю) права і свободи людини і громадянина, та про виявлені недоліки в законодавстві щодо захисту прав і свобод людини і громадянина.
07 Липня, 2022 р., 14:51
Основні питання завершення 2021-2022 навчального року
06 Липня, 2022 р., 15:28
Яка інформація може вважатись суспільно необхідною в умовах воєнного стану?
06 Липня, 2022 р., 09:22
Які особливості реалізації прав громадян визначених у статті 18 Закону України «Про звернення громадян» в умовах воєнного стану?
05 Липня, 2022 р., 15:35
Днями між Україною та Європейським Союзом підписано Угоду про вантажні перевезення автомобільним транспортом. Це так би мовити, транспортний безвіз.
04 Липня, 2022 р., 13:27
Нещодавно, 30 червня, ГО «Український народний Дім в Чернівцях» за підтримки  програми розвитку ООН в рамках проєкту ПРООН: «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» за підтримки Європейського Союзу, передали нашій громаді спальні комплекти: матраци, постільну білизну, ковдри, подушки.
04 Липня, 2022 р., 12:55
Виплата пенсій через уповноважені банки регулюється Порядком виплати пенсій та грошової допомоги через поточні рахунки у банках, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30.08.1999 № 1596 (зі змінами).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь