Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Серпня, 2022 р., 14:36
Роз’яснення: як роботодавцеві отримати компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб під час воєнного стану.
01 Серпня, 2022 р., 12:34
Стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія із захисту прав споживачів фінансових послуг «Знай свої права: кредити», яку проводить Національний банк України.
29 Липня, 2022 р., 14:49
19 липня 2022 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів  України щодо оптимізації трудових відносин». Цим Законом внесено зміни до Кодексу законів про працю України, Законів України «Про оплату праці», «Про відпустки» та «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».
28 Липня, 2022 р., 16:49
Україна сьогодні, 28 липня, вперше відзначає День української державності. Запровадили нове державне свято у день хрещення Київської Русі-України 28 липня. У Глибоцькій громаді провели офіційну церемонію урочистого підняття Державного Прапора України та покладення квітів до пам'ятника Т.Г. Шевченку. Відділ освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної спільно з Комунальним закладом "Централізована система публічно - шкільних бібліотек" організували тематичну презентацію матеріалів до Дня Української Державності.
27 Липня, 2022 р., 16:12
В Україні дозволено проводити другу бустерну дозу вакцини проти Covid 19.  Її можна отримати в медичних  закладах нашої громади:  -Глибоцькій селищній лікарській амбулаторії ЗПМСМ  за адресою смт Глибока, вул. Шевченка 14 -Черепківській АЗПСМ с. Черепківці -Стерченській АЗПСМ с. Стерче  -Опришанській АЗПСМ с. Опришани  щоденно з 9.00 до 17.00.  Інтервал між першої та другої бустерної дози-щонайменше 4 місяці.  Застосовується м РНК вакцина- Phizer.  Захістить себе та ваших рідних. Все буде Україна!   Лариса Тімофті
27 Липня, 2022 р., 11:51
Щодо грошової допомоги від міжнародних організацій 
26 Липня, 2022 р., 15:28
За підтримки  програми розвитку ООН в рамках проєкту ПРООН: «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» за підтримки Європейського Союзу, ГО «Український народний Дім в Чернівцях» для Багатопрофільної Глибоцької лікарні, де наразі розташований координаційний центр з прийому ВПО, передали  50 спальних комплектів: матраци, постільна білизна, ковдри, подушки. завдяки цій допомозі і підтримці ми доокомплектували і облаштували додаткові місця для ВПО, які проживають на території нашої громади. Щиро дякуємо меценатам за підтримку та допомогу!
25 Липня, 2022 р., 12:38
У зв’язку із численними зверненнями громадян до сектору «Глибоцьке бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги із вищезазначеним питанням, надаємо роз’яснення щодо основних положень законодавства відносно цивільної дієздатності, її обмеження та визнання особи недієздатною, встановлення опіки.
25 Липня, 2022 р., 10:21
Сумна звістка надійшла до нашої громади. 24 липня 2022 року від бойових поранень загинула капітан ЗСУ ВНУКОВА ІННА ЄВГЕНІВНА (1992 р.н.). 
20 Липня, 2022 р., 13:37
Подяка грантовому проєкту за чергово надану допомогу внутрішньо переміщеним особам Глибоцької громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь