Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Серпня, 2022 р., 12:54
Що таке торговельна марка і навіщо вона потрібна, причини відмови в реєстрації ТМ, що таке кваліфікаційна експертиза, заперечення в реєстрації торговельної марки, патентні дослідження та патентоспроможність. Все це буковинці зможуть дізнатися під час вебінару, який організовують Офіс з розвитку підприємництва та експорту, Дія.Бізнес та патентно-юридична компанія «Atilog».
10 Серпня, 2022 р., 10:34
З 7 серпня ВПО, які втратили паспорт, отримали можливість ставати на облік та оформлювати виплати на проживання. Підставою виступає довідка з ДМС про подання документів для оформлення паспорта громадянина України. Відповідна постанова була розроблена Мінреінтеграції спільно із Мінсоцполітики та ДМС та ухвалена Урядом 1 липня.
09 Серпня, 2022 р., 15:29
8 серпня 2022 року Міністерство соціальної політики України уклало Меморандум про взаєморозуміння з Відокремленим підрозділом іноземної неурядової організації „ACTED” для надання грошової допомоги українцям, які проживають на тимчасово окупованих територіях або населених пунктах, які знаходяться у зоні активних бойових дій, та які подали заявку на її отримання через платформу “єДопомога” (edopomoga.gov.ua).
09 Серпня, 2022 р., 14:07
Глибоцька селищна рада повідомляє, що 05 вересня 2022 року об 11:00 год в приміщенні Глибоцької селищної ради по вулиці Шевченка, 1, селище Глибока, Чернівецького району, Чернівецької області, 60400, буде проведений конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності з метою продажу.
09 Серпня, 2022 р., 14:04
Служба у справах дітей Глибоцької селищної ради інформує про проєкт «СПІЛЬНО. Твоя підтримка поруч», який має на меті надати безкоштовну юридичну та психологічну допомогу.
09 Серпня, 2022 р., 12:50
Громадянам, які проживають у небезпечних регіонах, де тривають активні бойові дії та зруйнована інфраструктура, влада організовує евакуацію, повідомила Ірина Верещук в ефірі телеканалу «24».
08 Серпня, 2022 р., 14:47
Як  повідомляє МОЗ без направлення українці можуть звертатися, в першу чергу, до лікарів первинної медичної допомоги – педіатрів, терапевтів та сімейних лікарів. В умовах війни наявність декларації для внутрішньо переміщених осіб також не є обов’язковою.
08 Серпня, 2022 р., 11:15
Обов’язкова евакуація жителів Донеччини проходить. Логістика організована. В багатьох регіонах країни на людей чекають. Про це йдеться на сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.
08 Серпня, 2022 р., 09:32
Укриття та якісний інтернет стали важливими елементами нашого життя. А навчальний процес не має зупинятися навіть під час війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь