Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
05 Серпня, 2022 р., 20:47
Завтра, у Глибоцькій громаді оголошено днем жалоби у зв'язку з прощанням із загиблим героєм, командиром механізованого взводу механізованої роти військової частини А 4574 старшим лейтенантом Данілюком Сергієм Васильовичем.
05 Серпня, 2022 р., 17:40
25 сесія VIII-го скликання Глибоцької селищної ради відбулася за участі запрошених діючих депутатів Чернівецької обласної ради Василя Бічера та Ярослава Бартоша, старост старостинських округів громади, керівників структурних підрозділів Глибоцької селищної ради.
05 Серпня, 2022 р., 17:17
Вчора за участі голови Глибоцької селищної ради Григорія Ванзуряка, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Юрія Чубрея керівництво Чернівецької військової адміністрації спільно із заступником Міністра освіти і науки України Олександром Костюченком та фахівцями Департаменту освіти і науки відвідали кілька закладів освіти Глибоцької громади.
04 Серпня, 2022 р., 16:00
Вчора за участі голови і заступника Глибоцької селищної ради, представників місцевого бізнесу, старости села Стерче, керівників та працівників структурних підрозділів селищної ради, активних мешканців громади, волонтерів, внутрішньо переміщених осіб, депутатів селищної ради, голови Молодіжної ради відбулась зустріч «Ефективні відповіді на виклики війни: від стійкості громади до стійкої країни» ініційована Українським кризовим медіа-центром.
03 Серпня, 2022 р., 16:05
Із початку військових дій до Чернівецької обласної служби зайнятості звернулися за пошуком роботи 2070 внутрішньо переміщених осіб. За цей час статус безробітного отримали 1074 людей. Роботу за сприяння служби зайнятості знайшли 325 переселенців.
03 Серпня, 2022 р., 09:20
Застосунок «Повітряна тривога» попереджатиме про хімічну та радіаційну небезпеку. Про це інформує Мінцифри. Наразі застосунок завантажили 11 мільйонів разів.
02 Серпня, 2022 р., 14:58
У зв’язку з великою кількістю запитань щодо отримання допомоги та подачі заявок через соціальну платформу єДопомога, надаємо відповіді на найпоширеніші запитання.
02 Серпня, 2022 р., 14:20
Статтею 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» визначено таку категорію, як жінки та чоловіки, на утриманні яких перебувають троє і більше дітей віком до 18 років. Таким чином, визначальним фактором є не батьківство, а саме утримання трьох і більше дітей.
02 Серпня, 2022 р., 10:36
Із серпня українці будуть отримувати електронний рецепт на антибіотики. Про це нагадує Міністерство охорони здоров'я. 
01 Серпня, 2022 р., 16:21
Урядова команда реагування на комп'ютерні надзвичайні події України CERT-UA, яка діє при Держспецзв’язку, попереджає про розповсюдження в популярних месенджерах шахрайських публікацій із пропозиціями щодо отримання соціальних виплат для українських біженців. Зокрема – нібито від Червоного Хреста України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь