Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Серпня, 2022 р., 16:47
Національний банк України ініціював проведення благодійної акції "Смілива гривня".   Протягом наступних трьох місяців по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України.   
15 Серпня, 2022 р., 12:08
Відповідно до доручення Департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації (обласної державної адміністрації) від 21 липня 2022 року № 01-06/1191 «За результатами онлайн-наради з керівниками органів управління територіальних громад, керівниками закладів освіти обласного підпорядкування за участі фахівців Національної поліції в Чернівецькій області. 15.07.2022» з метою вивчення громадської думки щодо відновлення очного навчання у закладах освіти з 1 вересня 2022 року, була створена анкета-опитувальник для батьків учнів та вихованців закладів освіти Глибоцької громади.
15 Серпня, 2022 р., 10:58
Під час дії правового режиму воєнного стану діти зможуть виїжджати за кордон на оздоровлення та відпочинок виключно за наявності згоди Нацсоцслужби. При цьому більше не потрібно здійснювати нотаріальне засвідчення документів.
15 Серпня, 2022 р., 08:46
Управління Держпраці у Чернівецькій області звертається до керівників підприємств, установ та організацій Буковини і нагадує: напередодні початку опалювального сезону працівники, які працюють на підприємствах, що забезпечують надійне та безаварійне проходження опалювального сезону , зобовязані пройти спеціальне навчання з питань охорони праці.
12 Серпня, 2022 р., 12:37
Програма доступної іпотеки під 3% річних з жовтня 2022 року запрацює для військовослужбовців, правоохоронців, медиків, педагогів та науковців. На наступному етапі - з початку 2023 року - вона стане масовою і отримати дешевий іпотечний кредит (під 7% річних) матимуть змогу усі українці, які потребують поліпшення житлових умов та відповідають вимогам програми.
12 Серпня, 2022 р., 10:49
Держава гарантує безпечну евакуацію. Про це Віце-прем'єр-міністр - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявила на брифінгу в Укрінформі, присвяченому обов’язковій евакуації з Донецької області.
12 Серпня, 2022 р., 09:35
Кожна з 10 хвороб, яка є в Національному календарі профілактичних щеплень, має свою певну схему вакцинації. Щеплення за календарем починаються з перших днів життя дитини і до 16 років включно з подальшою ревакцинацією. Зробити їх усі можна в медичному закладі безоплатно.
11 Серпня, 2022 р., 11:41
На сайті ЄДЕБО з'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката національного мультипредметного тесту. Відповідний сервіс доступний за посиланням. Для пошуку треба зазначити номер та рік сертифіката, а також прізвище та ім'я його власника.
11 Серпня, 2022 р., 09:40
Наголошують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. Платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об’єктів житлової та нежитлової нерухомості.
10 Серпня, 2022 р., 15:16
Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь