Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Березня, 2022 р., 14:55
Чернівецька обласна служба зайнятості активно займається працевлаштуванням осіб, які вимушено покинули свої домівки через бойові дії. Станом на 17 березня за сприяння служби зайнятості роботу вже знайшли 5 осіб.
17 Березня, 2022 р., 09:48
Управління Агропромислового розвитку Чернівецької ОДА, доводить до Вашого відома, що Міненерго розпочинає збирати заявки щодо потреби в конкретних регіонах .
15 Березня, 2022 р., 16:15
Багато наших співгромадян опинилися в ситуації, коли їхні домівки або знаходяться під обстрілами російських окупантів, або зайняті ворогом. Влада на місцях та волонтери займаються евакуацією населення із зон найбільшої небезпеки, однак багатьом українцям зараз просто немає куди іти.
15 Березня, 2022 р., 15:01
Підтримайте Чернівецький батальйон територіальної оборони та наших місцевих військових, які зараз на передовій боронять нашу державу.
15 Березня, 2022 р., 11:10
Працівники, чиї роботодавці не змогли опрацювати їхній лікарняний та подати за ним заяву-розрахунок у зв’язку із бойовими діями за місцем їх розташування, можуть самостійно звернутись до Фонду соціального страхування України для отримання лікарняних і декретних допомог.
14 Березня, 2022 р., 17:20
Мінагрополітики опрацьовує та узагальнює інформацію, отриману від підприємств, установ, організацій та надсилає до Міноборони пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних, які працюють у галузях агропромислового виробництва.
14 Березня, 2022 р., 11:00
В умовах військової агресії окупантів на сьогодні у регіонах країни продовжують працювати підприємства,   установи, організації.
12 Березня, 2022 р., 10:53
Державна служба України з питань праці інформує: відповідно до статті 9 Закону України «Про основи національного спротиву» комплектування органів військового управління, військових частин Сил територіальної оборони Збройних Сил України здійснюється в особливий період військовослужбовцями за контрактом, за призовом особами офіцерського складу та територіальним резервом.
10 Березня, 2022 р., 15:53
Звіт про використані кошти які надійшли за весь період воєнного стану до пункту збору гуманітарної допомоги
10 Березня, 2022 р., 10:14
Станом на 10 березня 2022 року, у Чернівецькій обласній службі зайнятості зареєстровано майже 600 вакансій. Більшість з них за робітничими професіями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь