Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Травня, 2022 р., 14:25
Уряд прийняв рішення, яке дозволить державі більш ефективно реалізувати соціальну програму «Прихисток». Йдеться про внесення змін до порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану. Про це повідомляє Міністерство розвитку громад та територій.
03 Травня, 2022 р., 11:23
Електронна бібліотека на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» налічує 1288 підручників і посібників. Про це повідомляє МОН.
03 Травня, 2022 р., 09:51
Про обов’язок надавати органам Пенсійного фонду інформацію щодо зміни обставин, які справляють вплив на пенсійне забезпечення, пенсіонерів інформують фахівці сервісного центру при оформленні та перерахунку пенсій. До таких обставин належать факти відновлення трудової діяльності, зміна місцевості проживання, статусних даних тощо.
02 Травня, 2022 р., 15:53
Глибоцьке ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області інформує, що триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2021 року.
02 Травня, 2022 р., 14:39
Досягнутий прогрес, а також обмеження та проблеми бенефіціарів Програми Румунія – Україна обговорювали з Європейською Комісією.
02 Травня, 2022 р., 14:31
Із 1 травня ближнє світло фар удень не є обов'язковим на заміських дорогах. Так звана «зимова» редакція правил дорожнього руху перестала діяти. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.
02 Травня, 2022 р., 11:57
Вже кілька тижнів футбольні команди Глибоцької ДЮСШ проводять спільні тренування та товариські матчі з різновіковими командами футбольної Академії «Арсенал» міста Києва, котрих прихистила Буковина в зв’язку з російською агресією та бойовими діями на територіях, де проживали юні футболісти.
29 Квітня, 2022 р., 14:55
Щоб виключити ймовірність помилок і недостовірних даних про страховий стаж та розмір заробітної плати, з якої сплачено страхові внески, слід постійно контролювати інформацію про сплату роботодавцем внесків та їх розмір.
29 Квітня, 2022 р., 11:09
Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк розпочав сесію вшануванням воїнів, котрі загинули у війні з російськими окупантами хвилиною мовчання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь