Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Квітня, 2022 р., 10:29
Благоустрій — це візитна картка кожного населеного пункту. Варто зауважити, що стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота села, селища чи міста — це в першу чергу оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. Більше того, це показник рівня участі місцевої громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою населеного пункту.  
04 Квітня, 2022 р., 09:45
Пенсія – це не допомога і не подарунок від держави, а індивідуальний результат багаторічної праці кожного зокрема.
04 Квітня, 2022 р., 09:32
Пропонується високоякісне насіння ярих зернових та зернобобових культур, картоплі, кукурудзи під урожай 2022 року
31 Березня, 2022 р., 16:44
Волонтери ІТ-спільноти України створили сервіс пошуку безкоштовного житла у безпечних містах України та за кордоном та презентують його за підтримки Міністерства розвитку громад та територій разом з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Цей сервіс допомагає людям, що готові надати безкоштовне житло та прихисток тимчасовим переселенцям з регіонів, уражених війною, додати своє оголошення та вказати усі деталі щодо поселення. Вже прямо зараз на сайті можна знайти понад 3000 активних ліжко-місць безкоштовного житла.
31 Березня, 2022 р., 12:28
Кабмін постановою від 07.03.2022 р. № 220 затвердив Порядок надання гуманітарної та іншої допомоги цивільному населенню в умовах воєнного стану в Україні. Цей Порядок визначає механізм надання гуманітарної та іншої допомоги цивільному населенню в умовах воєнного стану в Україні за рахунок  коштів, що надійшли в національній та іноземній валюті на поточний рахунок Мінсоцполітики, відкритий у Націбанку, від фізичних та юридичних осіб, резидентів і нерезидентів як благодійна пожертва, гуманітарна допомога, гранти та дарунки (далі — кошти).
31 Березня, 2022 р., 11:07
Останнім часом засоби масової інформації та соціальні мережі наповнені повідомленнями щодо готовності іноземців усиновити дитину з України та закликами, що українські діти потребують бути усиновленими за кордоном.
30 Березня, 2022 р., 16:11
Міністерство розвитку громад і територій України запустило соціальну ініціативу «Прихисток» — проєкт із розміщення українців, які вимушені переїхати із зон бойових дій.
30 Березня, 2022 р., 10:52
Швидка реєстрація бізнесу знову доступна на порталі «Дія». Послуга була тимчасово недоступна, адже реєстри були вимкнені, щоб дані українців залишалися в повній безпеці. Зараз Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань знову працює.
30 Березня, 2022 р., 09:31
Догляд за дитиною до трьох років зараховувався до стажу як до 1 січня 2004 року, так і після. Але після 1 січня 2004 року такі періоди зараховуються до страхового стажу за умови, якщо особа, яка здійснювала такий догляд, отримувала допомогу по догляду за дитиною до трьох років або одноразову допомогу при народженні дитини, яку призначають органи соціального захисту.
29 Березня, 2022 р., 10:29
З метою забезпечення сільгосптоваровиробників насінням для проведення весняно-польових робіт у 2022 році Міністерство аграрної політики та продовольства України наказом від 03 березня 2022 року № 144 на час воєнного стану в Україні визначило наступне.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь