Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Травня, 2022 р., 11:25
Інформуємо суб’єктів господарювання, що займаються діяльністю пов’язаною із застосуванням, зберіганням пестицидів і мінеральних добрив, про вимоги санітарного законодавства при їх зберіганні.
12 Травня, 2022 р., 11:19
Цьогоріч відбудеться Національний мультипредметний тест (НМТ) на здобуття ступеня бакалавра (магістра з медичних та ветеринарних спеціальностей). НМТ пройде у формі комп’ютерного онлайн-тестування з трьох предметів (українська мова, математика, історія України). За кордоном він відбудеться в один час із тестуванням в Україні. Для різних спеціальностей будуть встановлені різні вагові коефіцієнти оцінок.
12 Травня, 2022 р., 11:11
Варто пам"ятати, що роботодавець повинен розрахуватися з працівником за усіма виплатами, які йому належать, в день звільнення. Такий обов"язок визначає ст.116 Кодексу законів про працю.
11 Травня, 2022 р., 14:26
Кабінет Міністрів України спростив процедуру навчання та отримання посвідчення водія у Сервісних центрах МВС, прийнявши постанову «Про навчання водіїв та державну реєстрацію транспортних засобів у період дії воєнного стану в Україні».
11 Травня, 2022 р., 10:01
Вже 12 травня Громадська спілка «Освіторія» та ЮНІСЕФ запускають щоденні безкоштовні вебінари з підготовки до національного мультипредметного тесту на платформі iLearn.
11 Травня, 2022 р., 09:51
З початку бойових дій на території України Держпраці докорінно змінила підходи до реалізації своїх повноважень. Головним вектором діяльності визначено консультування та надання допомоги в організації процесу виробництва з метою збереження та зміцнення економіки України.
10 Травня, 2022 р., 10:35
Понад 10 000 звернень надійшло до національного контакт-центру МОЗ з початку повномасштабного російського вторгнення. За цей час контакт-центр став майданчиком для надання онлайн-допомоги у сфері охорони здоров’я. Оператори консультують українців і допомагають розв’язати найрізноманітніші проблеми, які принесла в їхнє життя війна. 
09 Травня, 2022 р., 11:00
Є потреба? - єДопомога! В Україні Мінсоцполітики спільно з Мінцифрою створили сайт єДопомога для постраждалих від війни. Платформа єДопомога допомагає кожному, хто постраждав від російської агресії. На сайті детально розповідається, як отримати гроші від держави, волонтерську допомогу чи, навпаки, надати її. 
09 Травня, 2022 р., 10:35
Для вагітних працівниць, які виїхали за кордон через війну, Фонд соціального страхування України профінансує декретні допомоги, навіть якщо вони не встигли оформити лікарняний в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь