Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Волонтери Глибоцької громади

05 Липня, 2022 р., 17:03
Власник найбільшого Інтернет-магазину "Флоріум" Петро Тоненчук та начальник Глибоцького виробничого управління житлово-комунального господарства (ВУЖКГ) Юрій Сорощук  подарували по автомобілю для потреб військовослужбовців, що перебувають в лавах Збройних Сил України.
05 Липня, 2022 р., 15:33
Продукти харчування швидкого приготування, речі першої необхідності, засоби гігієни та елементи військової амуніції попрямували на схід України - до військової частини, в якій проходять службу наші земляки. Також адресні посилки передали армійцям Глибоцької громади.
04 Липня, 2022 р., 12:07
Банк ліків та медичних виробів створили працівники Центру первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної ради. Медики підтримують тісний контакт із родинами мобілізованих пацієнтів, і якщо їм щось потрібно на фронті, то намагаються надати необхідне.
27 Червня, 2022 р., 17:16
Нещодавно завершився двотижневий «марафон» активних, пізнавальних та веселих творчих інтенсивів у вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва Глибоцької селищної ради.
21 Червня, 2022 р., 16:23
Вже традиційно склалося, що підприємці Глибоцької громади намагаються забезпечувати військовослужбовців, котрі воюють за незалежність України з росією.
16 Червня, 2022 р., 20:48
Три буси із смаколиками, продуктами харчування, консервацією, речами першої необхідності та медикаментами вирушили до наших захисників, які боронять на передовій незалежність України.
09 Червня, 2022 р., 15:08
За період повномасштабної війни одними з перших, хто долучився до забезпечення не лише тилового, але й військового напрямку були приватні підприємці Глибоцької громади.
10 Травня, 2022 р., 17:12
Нещодавно, мешканці Глибоцької громади, котрі боронять Україну від рашистів на передовій, вкотре звернулися з нагальною потребою. В зв’язку з тим, що ворог знищив попередньо доставлені автомобілі, а наші герої змогли вціліти лише завдяки своїй вправності та хоробрості, постала гостро проблема в забезпеченні їх транспортним засобом.
21 Квітня, 2022 р., 16:28
Цього тижня завдяки ініціативі старост сіл, освітянської спільноти, працівників культурних та медичних закладів Глибоцької громади було відправлено черговий вантаж в декілька військових частин з необхідними речами та смаколиками до Великодніх свят, щоб хлопці відчули нашу підтримку та подяку. Черговий подарунок від підприємців з Черепківки та Нового Вовчинця - +1 транспортний засіб для ЗСУ.
12 Квітня, 2022 р., 15:45
Глибоцький центр професійного розвитку педагогічних працівників з початку війни активно залучився до різноманітних викликів, які поставило перед нами сьогодення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь