Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
30 Січня, 2020 р., 12:02
Відділом освіти, молоді та спорту разом з РКБТД організовано Благодійний концерт заслуженого артиста України Святослава Край та його дочки Христини
30 Січня, 2020 р., 10:17
Враховуючи численні зміни нормативно-правового поля, яке регламентує діяльність юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, запрошуємо на тематичний семінар, де ви матимете змогу отримати відповіді на запитання щодо перевірок з питань дотримання трудового законодавства та послуг служби зайнятості; розмірів податків на 2020 рік; роботи з готівковими коштами; застосування РРО; змін у банківському обслуговуванні; проведення перевірок контролюючими органами тощо;
28 Січня, 2020 р., 16:39
До відома суб’єктів господарської діяльності Глибоцької ОТГ! 
27 Січня, 2020 р., 15:45
Відбулаася нарда з представниками багатоквартирних будинків де створені ОСББ Глибоцької ОТГ за участю, керуючого справами виконвачого комітету Глибоцької селищної ради Зеленівським В.К. та енерго менеджера Глибоцької громади Орос С.А.
27 Січня, 2020 р., 12:35
Керуючись  ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 13 Закону України «Про теплопостачання», постанови НКРЕКП №896 від 12.10.2005р. «Про затвердження порядку розрахунку тарифів на електричну та теплову енергію, що виробляється на ТЕЦ, ТЕС, АЕС та на установках з використанням нетрадиційних або поновлювальних джерел енергії» та №898 «Про затвердження процедури перегляду та затвердження тарифів для ліцензіатів з виробництва електричної та теплової енергії», розглянувши звернення товариство з обмеженою відповідальністю «Львівтеплоенерго» - код ЄДРПОУ 42772943, Львівська обл., Пустомитівський р-н, с. Зубра, вул. В. Стуса, 6Б,  виконавчий комітет селищної ради ВИРІШИВ:
24 Січня, 2020 р., 14:44
Сьогодні, 24 січня Уряд прийняв важливе рішення для продовження формування спроможних громад та завершення реформи децентралізації.
24 Січня, 2020 р., 12:54
Сума фактичних надходжень доходів до загального фонду: 53217,4 тис.грн
23 Січня, 2020 р., 17:35
23 січня, до Глибоцької громади прибули представники міжнародної волонтерської організації "Hope For Kids" їх головною метою було вручення подурнків школярам громади, які їм підготували діти з Німеччини, Австрії, та Румунії. Подарунки вручили дітям 1-4 класів. Головний меседж такої акції був те, що діти з інших країн підтримують дітей України. - "Діти без кордонів"
22 Січня, 2020 р., 15:24
Запрошуємо взяти участь голів ОСББ та їх представників  в програмі та провести нараду з питання реалізації пілотного проекту Фонду енергоефективності за участю голів ОСББ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь