Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Січня, 2024 р., 15:26
Від 30 січня до 01 лютого 2024 року в м. Київ Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національним університетом біоресурсів і природокористування України та за підтримки Союзу хіміків України буде проведено фінальний етап Всеукраїнського турніру юних хіміків імені В. В. Скопенка.
12 Січня, 2024 р., 15:02
Фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області нагадують, що відповідно до п.п. 170.1.6 п. 170.1 ст. 170 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) суб’єкти господарювання, які провадять посередницьку діяльність, пов’язану з наданням послуг з оренди нерухомості (рієлтери), зобов’язані надсилати інформацію про укладені за їх посередництвом цивільно-правові договори (угоди) про оренду нерухомості до контролюючого органу за місцем своєї реєстрації.
12 Січня, 2024 р., 12:33
Для запобігання виникнення пожеж у житловому секторі та збереження власного здоров`я і життя власники будинків мають знати та дотримуватись правил пожежної безпеки. З цією метою рятувальники постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.
12 Січня, 2024 р., 10:17
Масовані ракетні обстріли російських окупантів підкреслюють важливість належної підготовки до непередбачуваних обставин, зокрема, якщо йдеться про збереження життя та здоров’я працівників та підтримки життєво важливих інфраструктурних систем громад.
12 Січня, 2024 р., 09:04
Ветерани і ветеранки війни, члени їх сімей можуть безкоштовно опанувати IT-спеціальність. Про це повідомляють в Мінветерані.
11 Січня, 2024 р., 16:03
Любителям зимової риболовлі фахівці Чернівецького районного управління ГУ ДСНС України у Чернівецькій області нагадують, що дотримання основних правил безпеки дозволить не перетворити приємне хобі у неприємні спогади.
11 Січня, 2024 р., 13:57
Розпочато попередній збір інформації на здавання зразків ДНК для громадян України, іноземців та осіб без громадянства, які знаходяться за кордоном і бажають розшукати близьких осіб, зниклих безвісти на території України.
11 Січня, 2024 р., 12:45
Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг просить заповнити опитувальники, які допоможуть проаналізувати ефективність ЗУ «Про ринок природного газу» від 9 квітня 2015 року № 329-VIII.
11 Січня, 2024 р., 12:36
На «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області нерідко надходять запитання щодо персоналізації паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Дозвонювачі також запитують – чи дійсні паспорти, які після друку та присвоєння номера документа з’являються у мобільному застосунку «Дія».
11 Січня, 2024 р., 12:04
Що означає скасування заборони на припинення житлово-комунальних послуг, нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені) та стягнення заборгованості за ЖКП у разі несплати? У разі несплати за житлово-комунальні послуги постачальники тепер знову мають право відключати абонентів, нараховувати пеню/штраф за прострочення оплати та стягувати борг у судовому порядку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь