Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Грудня, 2023 р., 09:55
5600 українських родин взяли кредити на придбання житла за програмою єОселя на загальну суму 8,3 млрд грн, понад 800 родин отримали кредити на умовах масової іпотеки. Про це повідомила заступник Міністра економіки України Надія Бігун.
14 Грудня, 2023 р., 15:11
         У зв’язку із настанням  холодів та нестабільною роботою електромережі в організаціях та установах почали діяльність Пункти незламності, які передбачають можливість для кожного українця безкоштовно зігрітись чи підзарядити гаджет навіть в умовах тривалого знеструмлення населеного пункту. Кожен ПН повинен мати у наявності джерело тепла, води, освітлення, інтернету, живлення для мобільних девайсів, місця для відпочинку, аптечки, а також забезпечення мам та дітей.
14 Грудня, 2023 р., 12:11
Особам, які з різних причин змінюють свої персональні дані, необхідно оформити новий паспорт громадянина України  впродовж календарного місяця від дати отримання відповідного документа в органах юстиції – свідоцтва про шлюб//свідоцтва про народження з актуальним прізвищем, іменем або по-батькові.
14 Грудня, 2023 р., 12:04
Вчора 13 грудня в Глибоцькому Центрі ПМСД відбувся «День донора» під гаслом: «Твоя кров - може врятувати життя!» у співпраці з Чернівецьким обласним центром служби крові.
14 Грудня, 2023 р., 09:26
Друзі, маємо іще один привід для радості та гордості за наших воїнів.
13 Грудня, 2023 р., 15:59
Кабінет Міністрів України удосконалив та осучаснив процедуру перевірок органів ліцензування Державною регуляторною службою. Рішення про затвердження в новій редакції Порядку проведення спеціально уповноваженим органом з питань ліцензування планових та позапланових перевірок додержання органами ліцензування вимог законодавства у сфері ліцензування було підтримане Урядом на засіданні 12 грудня 2023 року.
13 Грудня, 2023 р., 15:10
Головне управління ДПС У Чернівецькій області звертає увагу на вимоги Постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2022 №894 «Про встановлення строків, до настання яких торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги)» якою передбачено, що торговці зобов'язані забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги), включаючи товари (послуги), реалізація (надання) яких здійснюється дистанційно.
13 Грудня, 2023 р., 14:07
Кожна сім’я, в якій народилася дитина, має право на отримання від держави одноразової допомоги у вигляді «Пакунка малюка» (бебі бокса). Це – набір із понад 90 якісних засобів та виробів – усе, що точно знадобиться в перші місяці для догляду за немовлям: підгузки, пелюшки, ковдри, матрац, рушник, засоби гігієни, іграшки тощо.
13 Грудня, 2023 р., 12:11
З початку року соціальними послугами Чернівецької обласної служби зайнятості скористалося 529 людей з інвалідністю, з них 503 - мали статус безробітного, серед яких - 32 учасники бойових дій.
13 Грудня, 2023 р., 10:30
Чернівецьке районне управління ГУ ДСНС України у Чернівецькій області нагадує!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь