Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Грудня, 2023 р., 14:53
До мешканці громади звернулося керівництво відділу прикордонної служби «Порубне» ДПСУ з проханням не бути байдужим та долучатись до лав ДПСУ!  Служба за контрактом є перспективною та держава гарантує соціальний пакет та захист для кожного військовослужбовця! СЛУЖБА В ДПСУ НЕ ПЕРЕДБАЧАЄ ОДРАЗУ переміщення до зони бойових дій, а дає можливість проходити службу за місцем проживання!  ОСЬ ПЕРСПЕКТИВИ СЛУЖБИ:
26 Грудня, 2023 р., 12:07
Кабінет Міністрів України затвердив постанову «Про внесення зміни до категорій об’єктів державної форми власності та сфер державного регулювання, які підлягають охороні органами поліції охорони на договірних засадах».
26 Грудня, 2023 р., 11:30
Скоро багато декларантів побачать в своїх персональних кабінетах довідку про проходження автоперевірки декларації. Розповідаємо, що вона означає. 
26 Грудня, 2023 р., 11:23
Увага!  Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області повідомляє громадян, що сьогодні, 26 грудня, на території міста співробітники поліції будуть відпрацьовувати навички проведення спеціальних поліцейських операцій.
26 Грудня, 2023 р., 11:05
Відтепер аптеки та аптечні пункти, розміщені у приміщенні або на території лікувальних закладів, будуть зобов’язані укласти договір з НСЗУ, завдяки якому пацієнти зможуть отримувати ліки безоплатно або з певною доплатою за програмою «Доступні ліки». Відповідне рішення прийняв Уряд.
24 Грудня, 2023 р., 16:35
Цьогоріч більшість православних вірян України у надскладних умовах та з особливими молитвами вперше відзначатимуть ці свята. І дуже шкода, що більшість родин за святковим столом не зможе зібратися повним складом, адже розділені відстанню. А є ще ті, хто приходять лише у спогадах і снах. Про них згадують у молитві, адже вони вже перебувають у вічності.
22 Грудня, 2023 р., 17:03
Стартувала акція «День  здоровʼя в Глибоцькій ТГ». Сьогодні завітали до внутрішньо переміщених осіб, які проживають у приміщенні колишнього дитячого відділення Глибоцької лікарні.
22 Грудня, 2023 р., 16:19
Прийняттю основного фінансового документу громади передувало його обговорення під час громадських слухання, засідання виконавчого комітету, постійних депутатських комісій та в кінцевому результаті пленарне засідання сесії селищної ради.
22 Грудня, 2023 р., 14:14
У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області інформують, що на початок грудня 2023 року чимало суб’єктів господарювання та громадян мають заборгованість перед бюджетом зі сплати податкових платежів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь