Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Листопада, 2023 р., 10:12
Наша громада надзвичайно багата на таланти, які проявляють себе у різних видах мистецтва, як на професійному, так і аматорському рівнях. Підтвердженням цьому є численні творчі здобутки та досягнення, які прославляють наш край не тільки на теренах України, але й за її межами.
09 Листопада, 2023 р., 09:14
Нагадуємо, що ID-картка видається у разі:
08 Листопада, 2023 р., 18:00
На засіданні робочої групи, сформованої в рамках впровадження проєкту USAID РАТН «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» продовжили розмову про співпрацю та необхідність розробки конкретних алгоритмів роботи для кожної із присутніх служб.
08 Листопада, 2023 р., 14:26
Державна податкова служба України нещодавно створила для платників податків мобільний застосунок «Моя податкова». Це простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. Додаток можна завантажити як Android, так і iOS!  
08 Листопада, 2023 р., 11:16
6 листопада 2023 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання та обігу піротехнічних виробів» (N°3039-IX).
07 Листопада, 2023 р., 16:29
Наразі для того, щоб дізнатись, чи призначена вам субсидія, особисто відвідувати відділення Пенсійного фонду не обов'язково. Адже існують зручні онлайн-інструменти.
07 Листопада, 2023 р., 15:26
Шахраї телефонують від імені працівників мобільного оператора та повідомляють про необхідність підтвердити продовження користування номером телефону. Це начебто необхідно, бо людина давно ним користується.
07 Листопада, 2023 р., 14:04
У Мінцифри запустили нову послугу в застосунку Дія.
07 Листопада, 2023 р., 13:40
Сьогодні, під час зустрічі, ініційованої начальником Чернівецького районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» з начальниками Служби у справах дітей Глибоцької територіальної громади обговорили спільний алгоритм взаємодії уповноважених органів з питань пробації та служб у справах дітей і органів соціального захисту населення.
07 Листопада, 2023 р., 11:08
В Державному аграрному реєстрі розпочалася подача заявок на включення в перелік верифікованих експортерів агропродукції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь