Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Листопада, 2023 р., 10:45
Президент Зеленський подав законопроєкт про англійську як мову міжнародного спілкування. Чекаємо на ухвалення закону в Парламенті та розпочинаємо з Урядом велику національну програму — Future Perfect.
03 Листопада, 2023 р., 10:19
Вже з 17 по 19 листопада 2023 року у Чернівецькій області відбудеться четвертий Форум молоді Буковини!
03 Листопада, 2023 р., 09:21
За виявлені мужність і героїзм начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк вручив почесну відзнаку "На славу Буковини" родині загиблого захисника, офіцера поліції Тараса Коврика: матері Олені та дружині Софії. У Героя залишився 8-річний син Василь, який мріє стати поліцейським.
02 Листопада, 2023 р., 16:14
У зв’язку з тим, що випадки гепатиту А зареєстровані в сусідній з нами області, а саме в Івано-Франківській, також важкою є ситуація у Вінницькій області - Глибоцький відділ Центру контролю та профіактики хвороб МОЗ України, просить бути обачними та ознайомиться з даною інформацією щодо захворювання.
02 Листопада, 2023 р., 15:48
Зокрема, це можливості отримати відшкодування частини вартості генераторів та допомога релокованим підприєствам в оренді приміщень та закупівлі обладнання.
02 Листопада, 2023 р., 14:44
Що означає «перевірити серце»? Це може бути кілька речей: аналіз вашого способу життя разом із лікарем, вимірювання рівня глюкози в крові та проведення ліпідограми, обрахунок індексу маси тіла та співвідношення окружності талії до окружності стегон, безпосередній обрахунок вашого ризику розвинути серцево-судинні захворювання та проведення кардіограми. Ці дії допомагають оцінити, чи є ризик діабету та ожиріння, і наскільки адекватно працює серцевий м’яз. Серцево-судинні захворювання дуже часто є супутніми хворобами при діабеті чи його наслідками.
02 Листопада, 2023 р., 14:34
Міжнародний благодійний фонд «Допомога постраждалим внаслідок ДТП» більше 10 років працює у сфері безпеки дорожнього руху в Україні, допомоги тим, хто постраждав у ДТП, а найголовніше – над попередженням дорожньо-транспортної аварійності та численних людських втрат на дорогах. Це найбільша в Україні недержавна організація, що опікується даною проблемою.
02 Листопада, 2023 р., 12:03
Уряд схвалив постанову № 1132 «Про реалізацію експериментального проекту з верифікації суб’єктів агропромислового комплексу в умовах воєнного стану». Документ змінює правила експорту аграрної продукції. Постанову підготовлено Міністерством аграрної політики та продовольства України.
02 Листопада, 2023 р., 10:24
Буковинці, які мають цікаву ідею, але відчувають брак коштів на її реалізацію, можуть ознайомитися із грантовими пропозиціями. Грошова допомога можлива в різних галузях та сферах. Наприклад, культури, освіти, науки, громадянського суспільства, екології, сільського господарства, економіки, інформаційних технологій, медицини тощо.
02 Листопада, 2023 р., 09:10
Зокрема, переможцями 13-ої хвилі подачі заявок стали 12 ветеранів або членів родин учасників бойових дій. Вони отримають 5 млн грн на старт або розвиток свого бізнесу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь