Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Листопада, 2023 р., 09:54
Державна податкова служба України нещодавно створила для платників податків мобільний застосунок «Моя податкова». Це простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. Додаток можна завантажити як Android, так і iOS!
15 Листопада, 2023 р., 14:08
Верховна Рада України підтримала законопроект № 10092 «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року». Про особливості НМТ та модель його проведення читайте нижче.
15 Листопада, 2023 р., 11:37
Відтепер вагітні жінки за власним бажанням можуть розпочати декретну відпустку пізніше 30 тижня вагітності. Для цього достатньо подати заяву лікареві, який веде вагітність.
15 Листопада, 2023 р., 10:11
Триває прийом документів на здобуття обласної премії імені Назарія Яремчука за творчі досягнення молодих естрадних виконавців, розвиток та популяризацію української естрадної пісні.
15 Листопада, 2023 р., 08:51
Пацієнти з симптомами COVID-19, грипу або ГРВІ знову зможуть відкривати лікарняний дистанційно, як це було під час пандемії.
14 Листопада, 2023 р., 17:13
Купувати онлайн зручно, але щоб покупки були безпечними, застерігаємо вас від шахрайства! Шахрай може замаскуватися як продавцем, так і покупцем.
14 Листопада, 2023 р., 14:47
Від старту ветеранського компонента грантової програми “Власна справа” переможцями стали вже 161 ветеран та члени родин учасників бойових дій, які отримають гранти на 64 млн грн. За підсумками чотирнадцятої хвилі подачі заяв на гранти для ветеранів 13 переможців отримають кошти від держави на старт або розвиток свого бізнесу на 4,8 млн грн. Про це повідомила заступник Міністра економіки України Тетяна Бережна.
14 Листопада, 2023 р., 09:37
Мати домашнього улюбленця — дуже класно! Однак слід пам'ятати, що це ще й велика відповідальність.
13 Листопада, 2023 р., 13:32
Для того, щоб кожна родина, яка обігріває в зимовий період своє житло дровами чи вугіллям, могла впевнено пройти зимовий період, Уряд ухвалив рішення, яке суттєво підвищить допомогу на придбання твердого пічного палива для тих, хто потребує такої підтримки.
13 Листопада, 2023 р., 13:29
Продовжується реалізація проєкту «Інформаційні вказівники вулиць Глибоцької громади» у рамках конкурсу Громадські ініціативи для відновлення та розвитку територіальних громад від Український Народний Дім у Чернівцях та DOBRE. Голос громад - Західна Україна (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь