Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Листопада, 2023 р., 11:55
Сьогодні в Україні відзначають День Десантно-штурмових військ Збройних сил України!
21 Листопада, 2023 р., 09:03
Відділ контролю в насінництві, розсадництві та якості зерна управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області рекомендує дотримуватись певних вимог до збереження насіннєвого матеріалу в зимовий період:   - високі врожаї можна отримати лише при використанні здорового високоякісного насіння, що має високі потенціальні властивості. Тому насіння до посіву потрібно зберігати в таких умовах, щоб воно забезпечило високу енергію проростання, високу схожість і було здатне дати здорову високопродуктивну рослину, а це вимагає певних умов і спеціального режиму зберігання;    - на зберігання закладають нормально розвинене насіння, здорове, не травмоване, яке вирощено на високому агрофоні та зібране без порушення технології, із вологістю в межах або нижче критичної;    - основну увагу при зберіганні насіння варто звертати на вологість і температуру навколишнього середовища.
17 Листопада, 2023 р., 13:04
Де можна дізнатися про факт фіксації порушення і оплатити штраф?
17 Листопада, 2023 р., 11:26
Традиційно, в середині листопада світ відзначає Міжнародний день відмови від паління. У цей день прийнято звертати увагу суспільства на шкідливість тютюнопаління та потенційні ризики від куріння для здоров'я людини.
17 Листопада, 2023 р., 10:29
 Згідно зі стратегією розвитку читання на період до 2032 року "Читання як життєва стратегія" з 4  до 10 грудня 2023 року  Український інститут книги проводить Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію "Національний тиждень читання". Мета цієї акції — консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду.
17 Листопада, 2023 р., 10:01
Шукаєте гроші на розвиток свого фермерського бізнесу? Тоді вам до нас!
16 Листопада, 2023 р., 12:43
Тепер у застосунку можна замовити доставку нового документа у відділення Укрпошти чи кур’єром.
16 Листопада, 2023 р., 10:54
«Чи передбачені адміністративні стягнення за несвоєчасне оформлення першого паспорта громадянина України у вигляді ID-картки?», – з таким запитанням на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області звернулася мати 14-річного підлітка.
16 Листопада, 2023 р., 09:54
Державна податкова служба України нещодавно створила для платників податків мобільний застосунок «Моя податкова». Це простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. Додаток можна завантажити як Android, так і iOS!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь