Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Жовтня, 2023 р., 09:02
18 жовтня 2007 року Європейський Парламент започаткував Європейський День боротьби з торгівлею людьми, як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо небезпечного соціального явища; небайдужості громадськості до цієї проблеми та її візуалізації на глобальному рівні.
13 Жовтня, 2023 р., 11:49
Фахівці сектору інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Чернівецькій області враховуючи актуальність питання щодо застосування  РРО/ПРРО  розробили інформаційну листівку.
13 Жовтня, 2023 р., 10:37
Батьки зобов’язані піклуватися про своїх дітей. Але що робити, коли вони не виконують свої обов’язки щодо дитини або навіть шкодять їй? Тоді може постати питання про позбавлення батьківських прав. Як відбувається цей процес та як підлітку отримати допомогу юриста, розповідаємо далі.  
13 Жовтня, 2023 р., 09:54
В нас в лісі, в глухому місці, натрапив на давнє поселення. Випадково звернув увагу на дивні камінці з заокругленими краями. Почав розглядати, наткнувсь на вимиту дощами кераміку. 
13 Жовтня, 2023 р., 09:41
ДП «Документ», що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, розширює спектр надання послуг у центрах обслуговування громадян «Паспортний Сервіс» за кордоном. Відтепер іноземці та особи без громадянства (ОБГ) можуть подати документи для оформлення/обміну посвідки на постійне проживання в Україні у підрозділах у Варшаві (Польща), Берліні (Німеччина), Братиславі (Словаччина), Мадриді (Іспанія) та Стамбулі (Туреччина).
12 Жовтня, 2023 р., 16:55
_________________________________________      (дата офіційного опублікування в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (автоматично генерується програмними засобами ведення Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля, не зазначається суб'єктом господарювання)
10 Жовтня, 2023 р., 14:52
Фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області роз’яснюють:  
10 Жовтня, 2023 р., 11:51
Додаток «Stroke Riskometer» допомагає людям безоплатно зробити персональний розрахунок ризику інсульту та отримати рекомендації, як його зменшити.
10 Жовтня, 2023 р., 08:42
Продовжуємо відповідати на питання щодо житлово-комунальних субсидій, які вже понад 25 років залишаються головним механізмом соціального захисту українців в умовах підвищення тарифів.
09 Жовтня, 2023 р., 19:22
На превеликий жаль вчора, 8 жовтня, у день власного ювілею трагічно загинув виконуючий обов'язки старости села Михайлівка - В'ячеслав Рубанець.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь