Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Жовтня, 2023 р., 15:23
Повномасштабна війна вкотре продемонстрували неймовірну силу та важливість допомоги волонтерів, спонсорів, благодійних фондів, громадських організацій в Україні. У процесі співпраці з небайдужими верствами населення реалізуються напрями з надання допомоги постраждалим внаслідок військової агресії росії проти України. Безпосередньо відбувається збір коштів і придбання за них товарів для потреб:
09 Жовтня, 2023 р., 15:22
Голова ДМС пояснила різницю між статусом «біженця» та «тимчасовим захистом» українців за кордоном. Окремі частини, «вирвані» із цілісного контексту недавнього інтерв’ю голови ДМС України Наталії Науменко дляЗМІ, с тали об’єктом для численних коментарів та подальших маніпуляцій.
09 Жовтня, 2023 р., 14:19
Відповідні поради надали у МОЗ в межах впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської.
06 Жовтня, 2023 р., 17:38
За проявлену мужність та героїзм під час виконання військового обов’язку Орденом «За мужність» ІІІ ступеня та Почесною відзнакою обласної державної адміністрації «На славу Буковини» посмертно нагороджено нашого земляка, жителя села Черепківці - Довганя Дениса.
06 Жовтня, 2023 р., 17:25
Голова Державної міграційної служби України Наталія Науменко розказала, що за результатами дискусій з правоохоронними органами, розроблений законопроєкт, що врегульовує питання статусу іноземців, які зараховані в ДФТГ (Добровольче формування територіальної громади) або ТРО (Сили територіальної оборони), та багато інших питань.
06 Жовтня, 2023 р., 16:56
Чернівецький прикордонний загін проводить набір громадян та громадянок України на військову службу за контрактом віком від 18 до 57 років для укомплектування вакантних посад відділу прикордонної служби «Порубне».
06 Жовтня, 2023 р., 16:48
Понад 10 тисяч ветеранів війни та військовослужбовців звернулися до системи безоплатної правничої допомоги від початку 2023 року. Серед поширених питань цієї категорії клієнтів — підстави звільнення з військової служби, порядок переведення до іншої військової частини, а також ті, що стосуються сімейних правовідносин, зокрема стягнення аліментів, розлучення, оформлення спадщини. Розповідаємо, як учасникам бойових дій отримати безоплатну правничу допомогу та в яких випадках може допомогти система БПД.  
03 Жовтня, 2023 р., 15:07
Цими днями відбулися змагання з футболу серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл Чернівецької області. 11 команд цієї групи прийняли участь у турнірі. Вихованці Глибоцької ДЮСШ відділення футболу зарекомендували себе як одні із сильніших колективів.
03 Жовтня, 2023 р., 15:06
Попри повномасштабну війну, Уряд жодного місяця не затримував виплати пенсій, соціальних допомог, пільг та субсидій. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів 29 вересня.
03 Жовтня, 2023 р., 12:31
У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області звертають увагу платників податків, що реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів, відкритих Державною казначейською службою України розміщуються в Центрах обслуговування платників податків, на офіційному вебпорталі відповідного територіального органу ДПС або на вебпорталі ДПС України за посиланням: Головна/Рахунки для сплати платежів (https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь