Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Вересня, 2023 р., 12:06
 Вчора у співпраці з Чернівецьким обласним центром служби крові в Глибоцькому Центрі ПМСД відбувся «День донора» під гаслом : "Здай кров - врятуй життя"
12 Вересня, 2023 р., 10:23
За вікном осіння пора – час сіяти озимі зернові колосові культури під урожай 2024 року. У кожного господаря постає питання чим сіяти, адже що посієш те й пожнеш. Звичайно, на ринку присутній широкий вибір насіння, як вітчизняної так і зарубіжної селекції.
12 Вересня, 2023 р., 09:52
Державна податкова служба України повідомляє про оновлення версії програмного забезпечення безоплатного ПРРО від ДПС для операційних систем Android та iOS.
11 Вересня, 2023 р., 10:51
За якою формою (формат, розмір) подаються письмові пояснення/скарги на рішення комісії та копії документів при зупиненні реєстрації податкової накладної/ розрахунку коригування в ЄРПН та чи існує системне обмеження програмного забезпечення їх формату, розміру та кількості?
11 Вересня, 2023 р., 10:05
Як молодим фахівцям здобути досвід, необхідний для першої роботи, розповіли на платформі «Дія.Безбар’єрність».
08 Вересня, 2023 р., 17:48
Варто зазначити, що захід виявився досить велелюдним.
08 Вересня, 2023 р., 16:10
За сумлінне й успішне виконання бойових завдань військовослужбовець 8 окремого гірсько-штурмового батальйону,  глибочанин - Дмитро Качмарик отримав почесну нагороду "Золотий хрест" від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.
08 Вересня, 2023 р., 10:52
З'ясуйте, що передбачає програма «Доступні ліки» в Україні, який повний перелік доступних ліків та як ЗОЗ долучитися до програми. Скачайте Реєстри лікарських засобів і медичних виробів, які підлягають реімбурсації.
07 Вересня, 2023 р., 15:36
Чернівецька обласна служба зайнятості в січні-серпні поточного року видала 390 ваучерів для підняття конкурентоспроможності окремим категоріям громадян.
07 Вересня, 2023 р., 10:03
Освіта — це фундамент національних цінностей, оскільки саме вона передає історію, мову, культуру та моральні цінності нації майбутнім поколінням. Вона допомагає зміцнювати ідентичність нації та сприяє формуванню відповідальних та свідомих громадян, які розуміють та цінують свою спадщину.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь