Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
05 Вересня, 2023 р., 15:32
Друзі, цьогоріч наші крафтярі та крафтярки запрошують вас у затишне місце Львова — парк Культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького.
05 Вересня, 2023 р., 15:00
Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» допоможе подолати стрес, негативні емоції під час війни та знайти сили для психологічного відновлення. 
05 Вересня, 2023 р., 12:48
Цими днями команда Глибоцької громади прийняла участь в обласних спортивних змаганнях серед сільських, селищних територіальних громад  Чернівецької області.
04 Вересня, 2023 р., 13:10
Для учнів селища Глибока та села Червона Діброва сьогодні пролунав перший дзвоник у навчальному 2023-2024 році. Цьогоріч свято віддтермінували у зв`язку із оголошенням Днів жалоби та проведенням 1 вересня чину похорону полеглого Героя – Сергія Няйка. Натомість у школах Глибоцької громади День знань відбувся за планом у перший день осені.
04 Вересня, 2023 р., 11:57
Служба у справах дітей Глибоцької селищної ради та Центр надання соціальних послуг повідомляє, що завдяки благодійній акції  "Зберемо дітей до школи разом", яка проходила у громаді в другій половині серпня за співпраці з поліцейським офіцером громади та Ювенальною превенцією вдалося сформувати 34 рюкзачки для діток, які перебувають у скруті.
04 Вересня, 2023 р., 11:08
Сім’я, в якій проживають прийомні діти, має право на пільги, якщо середньомісячний дохід сім’ї в розрахунку на одну особу не перевищує величину доходу, що дає право на податкову соціальну пільгу (3760 грн).
01 Вересня, 2023 р., 22:12
Не стримуючи гірких сліз під час сьогоднішньої церемонії прощання - у селищі Глибока провели в останню земну дорогу вірного сина України, відважного захисника - Сергія Георгійовича Няйка.
31 Серпня, 2023 р., 10:22
Іноземці та особи без громадянства, які служать або служили в Збройних Силах України, Національній гвардії або Державній спеціальній службі транспорту!
31 Серпня, 2023 р., 09:30
Завтра, 31 серпня у Глибоцькій громаді оголошується Днем жалоби, у зв`язку із загибеллю Героя - Сергія Георгійовича Няйка. О 16.30 похоронний кортеж прибуде у село Димку. О 16.40 - до батьківського будинку, по вулиці Глибоцької Січі - 12,А. Після цього похоронний кортеж попрямує до місцевого будинку культури. Живий коридор шикуватиметься від залізничного мосту по вулиці Небесної Сотні та вулиці Борцям за Волю України, до Глибоцького Будинку культури. О 17.30 відбудеться поминальна панахида, до якої просимо долучитися священиків усіх конфесій. Попрощатися з полеглим воїном можна буде до 10 години ранку п`ятниці. Похорон Сергія Георгійовича Няйка, вірного сина України розпочнеться 1 вересня о 10.00. Вічна пам`ять та слава Герою, який віддав своє життя за свободу і незалежність України.
30 Серпня, 2023 р., 12:20
Учасники АТО/ООС, Захисники та Захисниці, які зареєстровані в Чернівецькій області, мають право на безоплатне зубопротезування з кераміки, металокераміки, суцільнолитих конструкцій, нітрид-титанового покриття, бюгельне протезування на суму до 20 тис. грн на особу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь