Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Вересня, 2023 р., 09:37
27 вересня (середа) БФ "Право на Захист" здійснить прийом заявок на грошову допомогу від УВКБ ООН в смт Глибока, Чернівецької області.
21 Вересня, 2023 р., 17:20
20 вересня депутати селищної ради терміново зібралися на 38-у позачергову сесію ради, яку провів селищний голова Григорій Ванзуряк.
18 Вересня, 2023 р., 14:46
До Дня Рятівника Ілля Лопуляк - керуючий справами виконавчого комітету Глибоцької селищної ради привітав керівництво і колектив 14 ДПРЧ (смт Глибока) 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Чернівецькій області з їхнім професійним святом, яке відзначають в Україні 17 вересня.
18 Вересня, 2023 р., 14:33
В рамкам Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», цими днями відбулися профілактичні рейди з метою обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах.
18 Вересня, 2023 р., 13:11
Вчора ми провели в останню земну дорогу нашого земляка, глибочанина, вірного сина України - Василя Миколайовича Докучаєва.
16 Вересня, 2023 р., 10:25
Завтра, 17 вересня у Глибоцькій громаді оголошується Днем жалоби у зв`язку із загибеллю - Василя Миколайовича Докучаєва
15 Вересня, 2023 р., 20:48
До порядку 37-ї сесії VIII скликання Глибоцької селищної  ради, яка відбулася вчора, 14 вересня, було включено 80 питань. Всі вони попередньо обговорювалися на засіданнях постійних комісій.
15 Вересня, 2023 р., 17:40
Сьогодні за головуванням Глибоцького селищного голови у сесійній залі селищної ради відбулися засідання опікунської ради і 22 засідання виконавчого комітету.  На опікунській раді органом опіки та піклування розглянуто чотири заяви мешканців Глибоцької громади. Щодо виконавчого комітету, то усі присутні заслухали доповідачів по кожному з питань порядку денного, задавали питання, які виникали у них під час доповіді та обговорили кожне з них.  Після цього проходило голосування у системі електронного голосування "Голос". До порядку денного чергового виконкому увійшли такі питання, як:
15 Вересня, 2023 р., 15:20
На Буковині підприємці та фізичні особи, які утримують не менше трьох корів мають змогу отримати часткову компенсацію вартості закуплених у поточному році доїльних апаратів вітчизняного виробництва для власного користування.
15 Вересня, 2023 р., 14:21
За спільною ініціативою МОЗ та Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» запущено всеукраїнське онлайн-опитування громадян щодо майбутнього електронного кабінету пацієнта. Мета опитування полягає в тому, щоб з’ясувати, які функції та можливості пацієнти очікували б від цього електронного кабінету та визначити пріоритети впровадження цієї системи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь